Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,031
Bende o sorun yok. 1,5 aydır falan kullanıyorum. Günde 10 saat falan.Scaline sorunu ne olacak.
Bende o sorun yok. 1,5 aydır falan kullanıyorum. Günde 10 saat falan.Scaline sorunu ne olacak.
Hocam teşekkürler. Sistem komple sıfır olacağı için 2. el hiçbir ürün düşünmüyorum.
Bu Asus'ların monitörlerini hiç araştırmadığım için alıcı gözle bakamıyorum, itici geliyorBence nokta atışı monitör bu hocam alınıp geçilir
1. sırada o ürün var zaten bakalım nasipse ama beyaz sistem olduğu için belki Rampage'e kayabilirim.Bende o sorun yok. 1,5 aydır falan kullanıyorum. Günde 10 saat falan.
2k için 32 inç önermem. Nasıl 1080p için 27 önermiyorsam.Hocam teşekkürler. Sistem komple sıfır olacağı için 2. el hiçbir ürün düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu Asus'ların monitörlerini hiç araştırmadığım için alıcı gözle bakamıyorum, itici geliyor. Tabi ki önerildiği için araştırmaya alıcam.
1. sırada o ürün var zaten bakalım nasipse ama beyaz sistem olduğu için belki Rampage'e kayabilirim.
Bu arada 32" olarak bi öneriniz var mıdır?
2 Seneden daha fazladır 1080p 27" monitör kullanıyorum. 'Pikselleri saymarsın' deniliyor çoğu zaman fakat monitöre uzaklığımdan dolayı sanırım hiç böyle bir şey yaşamadım. Şuan ki sistemimde de 1080p 27" kullanmaktayım. Büyük ekran sevdiğimden bazen aklım karışıyor. Belki de pikselleri aslında sayıyorumdur fakat rahatsız etmediğinden fark etmiyoda olabilirim2k için 32 inç önermem. Nasıl 1080p için 27 önermiyorsam.
Teşekkürler hocam, deneyiminizi paylaştığınız için.4-5 aydır 32" Samsung Odyssey G65B kullanıyorum.
Bir tane piksel görmedim, bulanıklık yok, hiçbir şey yok. Cam gibi görüntü var hocam.
Alışkanlıktan diyen olursa; 27" 2K Viewsonic monitörde kullanıyorum. Aradaki farkı çok rahat fark ederdim bu zamana kadar.
Sadece şu oluyor, Samsung G65B kavisli olduğu için, düz monitör koyunca ortası şişik gibi sanıyorsuunz
Bunu yaşamıştım başlarda, sonradan alışıyorsunuz.
Ben sistem gelene kadar laptop bağladım monitörü. O da max 1080p 120hz veriyordu. R6s oynarken pikselleri aşırı belirgindi. Ekran bildiğin çamur oluyordu. Ama ben hayatım boyu 15 inç laptop kullanmıştım.2 Seneden daha fazladır 1080p 27" monitör kullanıyorum. 'Pikselleri saymarsın' deniliyor çoğu zaman fakat monitöre uzaklığımdan dolayı sanırım hiç böyle bir şey yaşamadım. Şuan ki sistemimde de 1080p 27" kullanmaktayım. Büyük ekran sevdiğimden bazen aklım karışıyor. Belki de pikselleri aslında sayıyorumdur fakat rahatsız etmediğinden fark etmiyoda olabilirim.
Bakalım artık hangisi nasip olacak. Hepinize teşekkürler, başka monitör önerisi yok gibi.Ben sistem gelene kadar laptop bağladım monitörü. O da max 1080p 120hz veriyordu. R6s oynarken pikselleri aşırı belirgindi. Ekran bildiğin çamur oluyordu. Ama ben hayatım boyu 15 inç laptop kullanmıştım.