L Lejax 80+ Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 78 Reaksiyon skoru 18 24 Eylül 2025 #1 Merhaba, monitörü laptopta kullanabilmek için ucuz yollu Type-C to DP kablo arıyorum. Monitör 2K@260Hz destekliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, monitörü laptopta kullanabilmek için ucuz yollu Type-C to DP kablo arıyorum. Monitör 2K@260Hz destekliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
yasin_inc 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 2,895 Reaksiyon skoru 2,065 24 Eylül 2025 #2 Lejax yazmış: Merhaba, monitörü laptopta kullanabilmek için ucuz yollu Type-C to DP kablo arıyorum. Monitör 2K@260Hz destekliyor. Önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Bende ASUS TUF A15 cihazım için şunu aldım yolda yarın gelir Pusat Type-C/DP Kablo Pusat Type-C to DisplayPort Kablo, altın kaplama bağlantı tipi sayesinde eşsiz performans sunarken 1,8 metrelik uzunluğuyla kolay erişim imkanı sağlıyor! www.monsternotebook.com.tr
Lejax yazmış: Merhaba, monitörü laptopta kullanabilmek için ucuz yollu Type-C to DP kablo arıyorum. Monitör 2K@260Hz destekliyor. Önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Bende ASUS TUF A15 cihazım için şunu aldım yolda yarın gelir Pusat Type-C/DP Kablo Pusat Type-C to DisplayPort Kablo, altın kaplama bağlantı tipi sayesinde eşsiz performans sunarken 1,8 metrelik uzunluğuyla kolay erişim imkanı sağlıyor! www.monsternotebook.com.tr