Aynı monitörü mediamarkt indirimi ile 5400e aldık, 2 hafta önce gaminggecesinde yine aynı monitör 6kya düşmüştü. İstersen 2 gün daha bekle yarın belki yine koyarlar
Hocam bir ara bu monitore bakmıştım baya düşüktü sanki niye bu kadar artmış anlamadım ne zaman bakmıştım tam hatırlayamadım amaAynı monitörü mediamarkt indirimi ile 5400e aldık, 2 hafta önce gaminggecesinde yine aynı monitör 6kya düşmüştü. İstersen 2 gün daha bekle yarın belki yine koyarlar
Gaming gecesinde sence 6000 e düşerse alayım mı yoksa daha fazla indirim olur mu beklersemAynı monitörü mediamarkt indirimi ile 5400e aldık, 2 hafta önce gaminggecesinde yine aynı monitör 6kya düşmüştü. İstersen 2 gün daha bekle yarın belki yine koyarlar
merhaba dostum bende valla sistem aldım monitör yok şimdi bir tane var da çok eski bir tn panel resmen her gün gözümü bozuyor,Bende aynı şekilde bir monitör arıyordum isabet konu geldi ve şöyle bi monitör daha buldum dostum bakarsan. Bunda renk sayısı daha fazla
LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
karşılaştırması da:
Bilen arkadaşlar hangisini neden tercih etmem gerektiği konusunda aydınlatabilir mi?
Zor bence piyasa artıyor, beklemeni tavsiye ederim ama tercih seninHocam bir ara bu monitore bakmıştım baya düşüktü sanki niye bu kadar artmış anlamadım ne zaman bakmıştım tam hatırlayamadım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gaming gecesinde sence 6000 e düşerse alayım mı yoksa daha fazla indirim olur mu beklersem
Evet fiyat farkı çok düşündürüyor, eğer tecrübeli bir arkadaş aydınlatırsa ona göre tercih yapmak daha mantıklımerhaba dostum bende valla sistem aldım monitör yok şimdi bir tane var da çok eski bir tn panel resmen her gün gözümü bozuyor,
Lg renk sayısı olarak baya iyiymiş Asus'a göre ama fiyat farkı da baya artıyor değer mi acaba o kadar farka bilemedim, Birkaç model daha var baktığım özellikle Gigabyte'ın şöyle iyi bir modeli var ama şuan da hiçbir yerde stokta yok: