Çözüldü✓ 2k 27 inç monitör önerisi

IMG_6469.webp
IMG_6468.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alt barda sağda ikonlar gözüken monitör asus monitör diğeri acer. Işık sızması kameradan oldukça devasa gözüküyor ama gerçekte neredeyse yok.

Kamerada farklar neredeyse anlaşılmıyor

anladım hocam çok teşekkürler bekliyorum sizden fotoları

Ekler

• IMG_6467.webp
    IMG_6467.webp
    783 KB · Hit: 29
  • IMG_6466.webp
    IMG_6466.webp
    699.1 KB · Hit: 28
  • IMG_6465.webp
    IMG_6465.webp
    1.7 MB · Hit: 23
  • IMG_6464.webp
    IMG_6464.webp
    1.3 MB · Hit: 31
  • IMG_6463.webp
    IMG_6463.webp
    1.1 MB · Hit: 30
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alt barda sağda ikonlar gözüken monitör asus monitör diğeri acer. Işık sızması kameradan oldukça devasa gözüküyor ama gerçekte neredeyse yok.

Kamerada farklar neredeyse anlaşılmıyor
tesekkurler hocam monitorun menusu nasil malzeme kalitesi nasil birde garantisi 2 yilmi daha fazlasi varmi

HDR açık iki monitörde bu arada

tesekkurler hocam monitorun menusu nasil malzeme kalitesi nasil birde garantisi 2 yilmi daha fazlasi varmi
Malzeme kalitesi oldukça premium hisettiriyor. Ayakları çok uzun rahatsız edecek derecede 1000₺ e bir monitör ayağı alırsan çözersin almasanda tek monitörde dert olacağını sanmıyorum. Monitör menüsü diğer markalara göre oldukça zengin ve kullanışlı. Ayrıca Windows uygulamasıda var zaten.
1762796578975.webp

HDR açık iki monitörde bu arada

Malzeme kalitesi oldukça premium hisettiriyor. Ayakları çok uzun rahatsız edecek derecede 1000₺ e bir monitör ayağı alırsan çözersin almasanda tek monitörde dert olacağını sanmıyorum. Monitör menüsü diğer markalara göre oldukça zengin ve kullanışlı. Ayrıca Windows uygulamasıda var zaten.
Alıntıyı görüntüle
bende kol var hocam hazirda bekletiyorum

bende kol var hocam hazirda bekletiyorum
Süper o halde ,ayak olmasada çok ergonomik. Bu arada bu fiyatlara daha iyi modeller olabilir bilmiyorum. Yıllarca asus kullandım kalitesinden şüphem olmadığı için bunu tercih ettim. Diğer arkadaşlar daha F/P monitörler önerebilir belki. Benim deneyimlerim bu şekilde hocam. Yine aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.

Bu arada bu fiyatlara daha iyi modeller olabilir bilmiyorum. Yıllarca asus kullandım kalitesinden şüphem olmadığı için bunu tercih ettim. Diğer arkadaşlar daha F/P monitörler önerebilir belki. Benim deneyimlerim bu şekilde hocam. Yine aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.
valla g65b ile bunun arasindayim bu modelide @Tayfunns hocam onerdi alabilirsin demisti

valla g65b ile bunun arasindayim bu modelide @Tayfunns hocam onerdi alabilirsin demisti
Evet tayfun hocam bana da alabilirsin demişti. Yaklaşık 60 70 adet Monitörün olduğu bir reyona gidince,satış personelleri ve hali hazırda araştıran alacak arkadaşarla orada sohbet edince fikrim 3 monitör modeli arasında git gel yaptı en son bunu seçtim. Yoksa G65b alacaktım.

Geri