merhaba yeni bir monitör arayışındayım 2k ve 27 inç olsun istiyorum ne önerirsiniz
hoparlörü olan bir model varmı peki bu kalitede
hocam al gec bu butcede daha iyisi yok
Hoparlörü ayrı almanı öneririm monitörle gelenler iyi olmuyorhoparlörü olan bir model varmı peki bu kalitede
ne önerirsiniz peki hoparlör oalarakHoparlörü ayrı almanı öneririm monitörle gelenler iyi olmuyor
Ayrı daha iyi olur hocam. Genellikle ses kalitesi tatmin etmiyor monitörlerde ki hıparlörlerin.hoparlörü olan bir model varmı peki bu kalitede
Onun icin ayrı konu acsanız daha iyi ancak 500 600 liralık hoparlörler bile monitörle gelene göre büyük fark hissettirirne önerirsiniz peki hoparlör oalarak
tamamdır sağolunOnun icin ayrı konu acsanız daha iyi ancak 500 600 liralık hoparlörler bile monitörle gelene göre büyük fark hissettirir
nerde 10k akakçede 7250 tl bu arada r25i-30 aldım ve ölü piksel çıktı iade edicemUmarım bu soruyu sorduktan sonra gidip Lenovo almışsındır çünkü 7k'lık monitörü 10.300 yapmışlar. Bedava milli monitöre de elveda demiş olduk bu şekilde.
Monitörlerde ölü piksel vs. çıkma ihitmali yüksek. Birkaç satıcı hariç çoğu iade yapmıyor. O akakçede görüntülediğin satıcılardan monitör almak problem olabilir.nerde 10k akakçede 7250 tl bu arada r25i-30 aldım ve ölü piksel çıktı iade edicem