- Reaksiyon skoru
- 55
Hocam aldınız mı? Almadıysanız şahane bir önerim olacak. Ayrıca kullanım amacınız nedir? oyunsa hangi oyunlar?
nedir önerinHocam aldınız mı? Almadıysanız şahane bir önerim olacak. Ayrıca kullanım amacınız nedir? oyunsa hangi oyunlar?
nedir önerinizHocam aldınız mı? Almadıysanız şahane bir önerim olacak. Ayrıca kullanım amacınız nedir? oyunsa hangi oyunlar?
nedir öneriniz
165 olan dimi bu. Yetiyo mu 165 oyunlarda?Hocam DellG2724D muhakkak. Rtings.com'da aylarda 2k F/P kralı olarak kaldı fiyatına göre. Gerek oyun, gerek iş gerek günlük kullanım gerek film, PS performansı vs hepsinde hatırı sayılır bir klasmanda. Çok hatırlamıyorum ama bu işin profesyoneli bir arkadaş yazmıştı renk doğruluğu, vs vs bir ton teknik konuyu bu monitörü önermişti. 2 hafta boyunca da araştırıp almıştım sonunda. Aşırı memnunum hocam. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yetiyor mu derken hocam? Hangi oyunları oynuyorsunuz?165 olan dimi bu. Yetiyo mu 165 oyunlarda?
Çoğu oyunu oynuyorum ya fps de oluyo yeri geliyo hikayeli oyunlar da oluyor.Yetiyor mu derken hocam? Hangi oyunları oynuyorsunuz?