Yardım 2K 27" Monitör önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,768
Önceki ekran kartım RTX 2060 idi, RTX 5070 alınca 2K deneyimlemek istiyorum. Şuan 1080p 144hz 27" monitörüm var bunu 2. monitör yapıp ana monitörümü de 2K 27" yapmak istiyorum. North Bayou F80 alıcam 2 tane o yüzden monitör ayağının özellikleri çokta önemli değil. Genellikle fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum simülasyon oyunları da oynarım ona göre f/p öneri yaparsanız sevinirim. Bütçe 7K.

Önceki ekran kartım RTX 2060 idi, RTX 5070 alınca 2K deneyimlemek istiyorum. Şuan 1080p 144hz 27" monitörüm var bunu 2. monitör yapıp ana monitörümü de 2K 27" yapmak istiyorum. North Bayou F80 alıcam 2 tane o yüzden monitör ayağının özellikleri çokta önemli değil. Genellikle fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum simülasyon oyunları da oynarım ona göre f/p öneri yaparsanız sevinirim. Bütçe 7K.

arkadaşıma bunu aldık fiyatı bayağı uyguna düşmüş biz aldığımızda 6800 TL idi muazzam bişey kaçırma derim

Dün Samsung baya iyi indirim yaptı neredeyse bütün monitörlere. Hala stoğu bitmeyen bütçene uygun bir şey varsa bak.

veya
olabilir belki, alınmayacak monitörlerse görenler söylesin

O bütçeye düzgün 2k monitör bekleme.
ne fark var ktc ile arasında g5 in
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya
olabilir belki, alınmayacak monitörlerse görenler söylesin
bunlar 1080p

viewsonic kalitesi köklü bi marka bende viewsonic kullanıyorum istersen detaylı araştır markayı başka büyük markalarada monitör yapımında yardımcı oluyor veya direk onlar yapıyor

KTC H27T22C ile aralarındaki neler kağıt üstünde öne
kağıt üstünde öne çıkan özellikleri aynı ama diğer değerlerede bakılması lazım ktc markası viewsonic markasına göre daha yeni ve bir kaç incelemesini izlemenizi tavsiye ederim her iki markadada yakın zamanda donanım arşivi bi ktc ürünü test etmişti ve bazı değerler doğru çıkmadı bazıları çok uzak değerlerde çıktı ondan dolayı viewsonice tercih etmesi daha doğru olur

Geri