Çözüldü✓ 2K 360Hz Hikaye&FPS Oyunları İçin Ömürlük Monitör Önerisi

Aquinas

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
40000
Merhaba değerli forum kullanıcıları!

5080 - Ryzen 7 9800X3D Ekran kartı ve işlemcili bir sistem topluyorum yaklaşık 150K 'yı falan buluyor tabii

Bu sistemde hikayeli oyunları 2K 360Hz'de, fps oyunlarını da mümkün mertebe 1080p 360Hz'de oynayacağım ama yani haliyle 2K 360Hz gerçekten iyi diyebileceğimiz beni uzun yıllar götürebilecek bir monitöre ihtiyacım var.

240Hz 1080p monitörüm var lâkin 2. monitör olarak kullanacağım için 360Hz 2K arıyorum

Önerebileceğiniz linkleri atarsanız sevinirim. Gerçekten fiyatına göre de iş yapar dediğiniz, varsa eğer hem uygun hem de pahalı 2 adet öneride de bulunabilirsiniz. Hepsine tek tek bakacağım. Fiyat önemli olmadığı için örnek olarak 40.000TL bütçe girdim ama uyguna da olur yani gerçekten bana akıcılık hissini ve kasanın da hakkını verebilecek bir görüntüsü olsun kâfidir, o güzel karanlıkta korku oyunları da oynamayı düşünüyorum arkadaşlarımla.

Şimdiden teşekkürler.

IPS monitör almanı tavsiye edebilirim. Model hakkında öneri veremem

dell alienware

ips dersen şöyle bişey olabilir belki 360 değil fakat iş görür asus

Son düzenleme:
IPS monitör almanı tavsiye edebilirim. Model hakkında öneri veremem
Hımm peki 0.03ms falan özelliklerini görüyorum, gerçek midir bu değerler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40k bütçeye ips monitör yakışmaz

Ben olsam samsung alienwaire msi markaları arasindan kesinlikle rog seçerim
Tamamdır hocam buna bakacağım, teşekkürler.

dell alienware

ips dersen şöyle bişey olabilir belki 360 değil fakat iş görür asus
IPS ve OLED arasında ne tür bir fark var ki, Hikaye oyununda ya da FPS oyununda bana ne fark sağlayacak?

FPS oyunlarına daha çok sarıyorum

Screenshot_1.webp

burn in dediği şeyde mesela tv izlerken kanal logosu sürekli orda durduğunda kanalı değiştirsen bile önceki kanalın logosunun hala orda saydamda olsa görünmesi gibi bişey ama bu uzun süreli kullanımda olur

Alıntıyı görüntüle

burn in dediği şeyde mesela tv izlerken kanal logosu sürekli orda durduğunda kanalı değiştirsen bile önceki kanalın logosunun hala orda saydamda olsa görünmesi gibi bişey ama bu uzun süreli kullanımda olur
Asus Rog'un 360Hz 2K OLED monitöründe böyle bir şey olur mu ki peki?

Bu arada Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü diyor ama ChatGPT'nin yazdığına göre 360Hz yok henüz. Bu bilgi doğru mu ki yani link doğru mudur, almalı mıyım?

hocam oledlerin hepsinde olabilecek bişey bu ve ips isterseniz şöyle bişeyde var asus

Asus Rog'un 360Hz 2K OLED monitöründe böyle bir şey olur mu ki peki?

Bu arada Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü diyor ama ChatGPT'nin yazdığına göre 360Hz yok henüz. Bu bilgi doğru mu ki yani link doğru mudur, almalı mıyım?
sana yok diyor fakat banada önerisini yapıyor hocam :unsure:

hocam oledlerin hepsinde olabilecek bişey bu ve ips isterseniz şöyle bişeyde var asus

sana yok diyor fakat banada önerisini yapıyor hocam :unsure:
FPS ağırlıklı olacağım için sen olsan hangisini alırsın hocam

Geri