- Bütçe
- 3000
2k 3k arası bütçem var %100 mekanik klavye arıyorum internette akko öneriyorlar ama bilmedim iyzico ile %10luk geri ödemeyle
Bu markaları forumlarda öneriyorlar ama güvenemedim tam bir bilgim olmadığı için asus daha bilindik güvenilir olduğu için asus demiştim bu tür markaları güvenmeli miyim yani aldıktan 1 yıl sonra falan sıkıntı çıkarır kusura bakmayın cahilim bu konudaalınmaz asusun klavyeleri hakettikleri paranın çok üstüne satılmaya çalışılıyor , alttakine ya da aula f99 a bakabilirsin
https://www.gaming.gen.tr/urun/6115...-hotswap-mavi-mekanik-gaming-klavye-mc-g98-2/
asus da bilinirliğini kullanıp insanları kazıklıyor zaten , 2 yıl boyunca gaming gen tr garantisi var ürünlerin kaldı ki mekanik klavyelerde sıvı teması ya da sert bi düşme vs olmadıkça kolay kolay bi bozulma yaşamazsınız zaten , switch bozulabilir onu da değiştirmek 30 saniyelik bi iş.Bu markaları forumlarda öneriyorlar ama güvenemedim tam bir bilgim olmadığı için asus daha bilindik güvenilir olduğu için asus demiştim bu tür markaları güvenmeli miyim yani aldıktan 1 yıl sonra falan sıkıntı çıkarır kusura bakmayın cahilim bu konuda
Teşekkür ederim optik switchle bunun switchi arasında fark yoktur demi ya da önerebileceğin başka klavye var mı? %100 olması ve sessiz olması önemli benim içinasus da bilinirliğini kullanıp insanları kazıklıyor zaten , 2 yıl boyunca gaming gen tr garantisi var ürünlerin kaldı ki mekanik klavyelerde sıvı teması ya da sert bi düşme vs olmadıkça kolay kolay bi bozulma yaşamazsınız zaten , switch bozulabilir onu da değiştirmek 30 saniyelik bi iş.
Bir şey daha soracam g98 modelinin 150 tl farkla prosu var aralarında fark var mı? Bir göz gezdirdim ama bir fark göremedim birde ben numpad kullanıyorum ama numpadden vazgeçsem aynı fiyata daha yüksek performans veren klavye mi almış olurum yoksa sadece numpadden mi vazgeçmiş olurumalınmaz asusun klavyeleri hakettikleri paranın çok üstüne satılmaya çalışılıyor , alttakine ya da aula f99 a bakabilirsin
https://www.gaming.gen.tr/urun/6115...-hotswap-mavi-mekanik-gaming-klavye-mc-g98-2/
Vakit ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederimMekanik klavyelerin performans olarak birbirlerinden pek farkı yok geneli 1000hz raporlama yapıyor zaten ama farklı bi ses ya da daha kaliteli bir kasaya sahip ürün almis olursun. Mekanik klavye isi tamamen tercih ve zevke bağlı
Rica ederim hayırlı olsun şimdidenVakit ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim