Neler Yeni

Yardım 2k- 3k arası klavye önerisi

AcrobaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çalı
Bütçe
3000
2k 3k arası bütçem var %100 mekanik klavye arıyorum internette akko öneriyorlar ama bilmedim iyzico ile %10luk geri ödemeyle

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye​

bu klavye 3000 TL'ye yaklaşıyor bu klavye alınır mı? Başka önerileriniz olur mu? Şimdiden Teşekkür ederim

AcrobaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmaz asusun klavyeleri hakettikleri paranın çok üstüne satılmaya çalışılıyor , alttakine ya da aula f99 a bakabilirsin

https://www.gaming.gen.tr/urun/6115...-hotswap-mavi-mekanik-gaming-klavye-mc-g98-2/
Bu markaları forumlarda öneriyorlar ama güvenemedim tam bir bilgim olmadığı için asus daha bilindik güvenilir olduğu için asus demiştim bu tür markaları güvenmeli miyim yani aldıktan 1 yıl sonra falan sıkıntı çıkarır kusura bakmayın cahilim bu konuda

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
ömer faruk
Bu markaları forumlarda öneriyorlar ama güvenemedim tam bir bilgim olmadığı için asus daha bilindik güvenilir olduğu için asus demiştim bu tür markaları güvenmeli miyim yani aldıktan 1 yıl sonra falan sıkıntı çıkarır kusura bakmayın cahilim bu konuda
asus da bilinirliğini kullanıp insanları kazıklıyor zaten , 2 yıl boyunca gaming gen tr garantisi var ürünlerin kaldı ki mekanik klavyelerde sıvı teması ya da sert bi düşme vs olmadıkça kolay kolay bi bozulma yaşamazsınız zaten , switch bozulabilir onu da değiştirmek 30 saniyelik bi iş.

AcrobaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çalı
asus da bilinirliğini kullanıp insanları kazıklıyor zaten , 2 yıl boyunca gaming gen tr garantisi var ürünlerin kaldı ki mekanik klavyelerde sıvı teması ya da sert bi düşme vs olmadıkça kolay kolay bi bozulma yaşamazsınız zaten , switch bozulabilir onu da değiştirmek 30 saniyelik bi iş.
Teşekkür ederim optik switchle bunun switchi arasında fark yoktur demi ya da önerebileceğin başka klavye var mı? %100 olması ve sessiz olması önemli benim için

Son düzenleme:

AcrobaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çalı
alınmaz asusun klavyeleri hakettikleri paranın çok üstüne satılmaya çalışılıyor , alttakine ya da aula f99 a bakabilirsin

https://www.gaming.gen.tr/urun/6115...-hotswap-mavi-mekanik-gaming-klavye-mc-g98-2/
Bir şey daha soracam g98 modelinin 150 tl farkla prosu var aralarında fark var mı? Bir göz gezdirdim ama bir fark göremedim birde ben numpad kullanıyorum ama numpadden vazgeçsem aynı fiyata daha yüksek performans veren klavye mi almış olurum yoksa sadece numpadden mi vazgeçmiş olurum

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
ömer faruk
Mekanik klavyelerin performans olarak birbirlerinden pek farkı yok geneli 1000hz raporlama yapıyor zaten ama farklı bi ses ya da daha kaliteli bir kasaya sahip ürün almis olursun. Mekanik klavye isi tamamen tercih ve zevke bağlı

AcrobaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çalı
Mekanik klavyelerin performans olarak birbirlerinden pek farkı yok geneli 1000hz raporlama yapıyor zaten ama farklı bi ses ya da daha kaliteli bir kasaya sahip ürün almis olursun. Mekanik klavye isi tamamen tercih ve zevke bağlı
Vakit ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Top Bottom