hocam aynı fiyata ace68 air var farkı nedir![]()
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
hocam aynı fiyata ace68 air var farkı nedir
bi ara bakıyodum ajazz ak680 max he var dı istersen bi bak 3.300 olmuştu en son diğer renkleri 2 binde%65 klavye arıyorum 3k üzerine biraz çıkabilirim klavye önerirseniz sevinirim
tactile hissi olmaması benim için daha iyi olur
hocam bi süredir takip ediyordumda o stokta değil malesefHocam w 60 öneririm
Link: Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) https://share.google/FqFqDP7se26h0uoE8
hocam bende görmüştüm onu ama normal mekanikleri 1100 e falan satıyor malzeme kalitesi kötü olabilir diye şüphelenmiştimbi ara bakıyodum ajazz ak680 max he var dı istersen bi bak 3.300 olmuştu en son diğer renkleri 2 binde
mekaniklerin 1100 olma sebebi ajazz ın çin merkezli olması çin deki ürünler devlet çoğu şeyi nakliye vb. karşıladığı için ortalama kaliteyle daha ucuza gelebiliyor artık önceden kalitesizdi fakat artık iyi ürünler bende ajaz dan mekanik klavye aldımhocam bi süredir takip ediyordumda o stokta değil malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende görmüştüm onu ama normal mekanikleri 1100 e falan satıyor malzeme kalitesi kötü olabilir diye şüphelenmiştim
Hocam wraith her ay getiriyor az bekleyin yakında stoklarda olurhocam bi süredir takip ediyordumda o stokta değil malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende görmüştüm onu ama normal mekanikleri 1100 e falan satıyor malzeme kalitesi kötü olabilir diye şüphelenmiştim