2k-3k arası manyetik klavye önerisi

yusdeno

80+
Reaksiyon skoru
0
%65 klavye arıyorum 3k üzerine biraz çıkabilirim klavye önerirseniz sevinirim
tactile hissi olmaması benim için daha iyi olur

%65 klavye arıyorum 3k üzerine biraz çıkabilirim klavye önerirseniz sevinirim
tactile hissi olmaması benim için daha iyi olur
bi ara bakıyodum ajazz ak680 max he var dı istersen bi bak 3.300 olmuştu en son diğer renkleri 2 binde

Hocam w 60 öneririm
Link: Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) https://share.google/FqFqDP7se26h0uoE8
hocam bi süredir takip ediyordumda o stokta değil malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi ara bakıyodum ajazz ak680 max he var dı istersen bi bak 3.300 olmuştu en son diğer renkleri 2 binde
hocam bende görmüştüm onu ama normal mekanikleri 1100 e falan satıyor malzeme kalitesi kötü olabilir diye şüphelenmiştim

hocam bende görmüştüm onu ama normal mekanikleri 1100 e falan satıyor malzeme kalitesi kötü olabilir diye şüphelenmiştim
mekaniklerin 1100 olma sebebi ajazz ın çin merkezli olması çin deki ürünler devlet çoğu şeyi nakliye vb. karşıladığı için ortalama kaliteyle daha ucuza gelebiliyor artık önceden kalitesizdi fakat artık iyi ürünler bende ajaz dan mekanik klavye aldım :D hemen hemen düzgün çalışıyor. malzeme kalitesinede inceleme videolarından ulaşabilirsiniz

buyrun hocam 2500 tl kablolu versiyonu. kablosuz 3300 dür sanırım veya kablosuzu stokta bitmiştir. ama eğer güvenmiyorsanız farklı markalarda var buna benzer

Hocam wraith her ay getiriyor az bekleyin yakında stoklarda olur

Geri