arkadasım kullanıyor memnun bence alabilirsinrampage çekiyorum o zaman
kutusu açılan ürünleri almıyoruz muhabbeti biraz göz korkutuyor. Şansa sıkıntılı ürün gelirse para bildiğin çöpe gidiyor diye biliyorumHocam wraith marka neden istemiyorsunuz? Bence gayet kaliteli. Kendim de vng dragonfly f1 pro kullanıyorum
Aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum .(1 yıl oldu aktif olarak kullanmaktayım . Herhangi bir sorunla karşılaşmadım) Hatta yedek bir tane daha almayı düşünüyorum . Fakat site için aynı şeyi söylemeyeceğim. Tercih sizin .başka bir konuda şunu gördüm alınır mı nasıl ürün, site hakkında hiç bir fikrim yok ilk defa duydum
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
zenith pro aldım bileAktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum .(1 yıl oldu aktif olarak kullanmaktayım . Herhangi bir sorunla karşılaşmadım) Hatta yedek bir tane daha almayı düşünüyorum . Fakat site için aynı şeyi söylemeyeceğim. Tercih sizin .
deme hocam istedim bile zenithi iptal edeyim mi?Razer i alın hocam kafanız rahat olsun
Zenith üzmez.zenith pro aldım bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
deme hocam istedim bile zenithi iptal edeyim mi?