şöyle fiyatının hakkını veren uzun seneler götürecek sağlam bir gamepad arıyorum
çakma dualsense veya xbox kolu düşünmüyorum fiyatının hakkını vermeyen kollarmış sanırsam
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
veya msi gg force v20
bende wraith den düşünüyodumda herkes farklı bişey öneriyorATK Battle Axe Pro
pro dan kalmamış hocam basic var olurmuATK Battle Axe Pro
sağolun hocalarım bide bu forumda gamepad profesörü bildiğiniz birileri varsa etiketlermisinizYurtdışından Gamesir Nova 2 Lite sipariş ettim. Türkiye'den alacak olsaydım BIGBIG WON Gale Hall alırdım muhtemelen. 8bitdo Ultimate 2C çok güzel ama fiyatı bir tık yüksek. Onun dışında Fantech EOS Pro hakkında iyi şeyler duymadım pek ama Shooter III alınabilir. ATK Pro stok gelirse alın Basic bence alınmaz.
youtube da güzel öneri yok. Basic alınmaz. @katipke öneride bulunur musunbende wraith den düşünüyodumda herkes farklı bişey öneriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pro dan kalmamış hocam basic var olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
youtube dan da öneri bakiyim diyom adamlar monster pusat clutch öneriyo yahu