2k bütçe gamepad ne önerirsiniz

khabib29

80+
Reaksiyon skoru
181
Bütçe
2000
şöyle fiyatının hakkını veren uzun seneler götürecek sağlam bir gamepad arıyorum
çakma dualsense veya xbox kolu düşünmüyorum fiyatının hakkını vermeyen kollarmış sanırsam

şöyle fiyatının hakkını veren uzun seneler götürecek sağlam bir gamepad arıyorum
çakma dualsense veya xbox kolu düşünmüyorum fiyatının hakkını vermeyen kollarmış sanırsam

veya msi gg force v20

ATK Battle Axe Pro

veya msi gg force v20
ATK Battle Axe Pro
bende wraith den düşünüyodumda herkes farklı bişey öneriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATK Battle Axe Pro
pro dan kalmamış hocam basic var olurmu

youtube dan da öneri bakiyim diyom adamlar monster pusat clutch öneriyo yahu

Son düzenleme:
Bende bir dönem gamepad almak istiyordum ancak düşüncede kaldı. Araştırdığım dönemde Fantech Shooter III modeli oldukça ilgimi çekmişti. Neredeyse kötü yorumuna denk gelmedim. Kullanıcılar çok memnun olduklarını yazmışlardı. F/P dengesi açısından oldukça iyi bir model olduğunu düşünüyorum.

Yurtdışından Gamesir Nova 2 Lite sipariş ettim. Türkiye'den alacak olsaydım BIGBIG WON Gale Hall alırdım muhtemelen. 8bitdo Ultimate 2C çok güzel ama fiyatı bir tık yüksek. Onun dışında Fantech EOS Pro hakkında iyi şeyler duymadım pek ama Shooter III alınabilir. ATK Pro stok gelirse alın Basic bence alınmaz.

Yurtdışından Gamesir Nova 2 Lite sipariş ettim. Türkiye'den alacak olsaydım BIGBIG WON Gale Hall alırdım muhtemelen. 8bitdo Ultimate 2C çok güzel ama fiyatı bir tık yüksek. Onun dışında Fantech EOS Pro hakkında iyi şeyler duymadım pek ama Shooter III alınabilir. ATK Pro stok gelirse alın Basic bence alınmaz.
sağolun hocalarım bide bu forumda gamepad profesörü bildiğiniz birileri varsa etiketlermisiniz

bende wraith den düşünüyodumda herkes farklı bişey öneriyor

pro dan kalmamış hocam basic var olurmu

youtube dan da öneri bakiyim diyom adamlar monster pusat clutch öneriyo yahu
youtube da güzel öneri yok. Basic alınmaz. @katipke öneride bulunur musun

Bigbig won gale hall gelir aklıma ilk, yurtdışı da düşünülürse wgnew5 kodu ile whatgeek sitesinden gamesir nova 2 lite alabilirsiniz. Order note kısmına TC yazmanız yeter. Vergisiz elinize ulaşır kol. Yt üzerinde incelemem mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,078
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri