Öneri 2K bütçe gamepad önerisi

Ben GameSir Nova 2 Lite öneriyorum, bu bütçe için çok fazla iyi şey sunuyor. Eğer sorun yaşarsanız Gizala yardımcı olacaktır, garanti konusunda iyiler. Reddit’te bir postta ve @MUKAN ’da sürtünmeden ötürü beyaz toz oluşup aşındığına dair bir sorun duydum ama siyah rengiyle alakalı böyle bir post görmedim. Bu yüzden siyahını alabileceğinizi düşünüyorum. Onun haricinde yurt dışından alacaksanız EasySMX D05 Pro da alınabilir. Ama biraz daha bütçe ayırabilirseniz (2400-2500 civarı için söylüyorum) yurt içinden benim önerim GameSir Super Nova olur. Alternatif olarak ATK Battle Axe Pro da alabilirsiniz ya da yurt dışından Whatgeek üzerinden GameSir Cyclone 2 alabilirsiniz.
8bitdo eliniz büyükse küçük gelir, ufak bir gamepad. Bu durumda Gamesir daha mantıklı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradaki gamepadleri kullanmadım. Bazı markalar hakkında pek olumlu şeyler okumadım. Uzun süredir bildiğim 8BitDo, GameSir ve EasySMX markalarından bir gamepad tavsiye ederim. Yurt dışı için EasySMX X05 Pro’yu kendi sitesinden kuponla alabilirsiniz. Ajazz için ise AliExpress’in yeni kullanıcı indirimlerinden yararlanabilirsiniz.
gamesir nova 2 lite almaya karar verdim teşekkürler dostlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri