x'crawell?
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Bütçe
- 2250
Arkadaslar Gaming kulaklık alacağım 2k bütçem var bütçe 2.5a kadar cıkabilir değdiği taktirde. Önerileriniz Nelerdir?
ben senin yerinde olsam hyperx alırdımBu butceye alinabilecek en iyi fp kulaklık nedir arkadaslar
Abartıyorsunrazer blackshark v2x kullanıcısıyım 7.1 ozelligi rezalet ama kendisi cok guzel bir kulaklık
Eder 3 seneye yakın hyperx cloud 2 kullandım memnundumHyperx uzun kullanımda memnun eder mi?
ne abartıyorsun sesler sanki su altından iletliyor mubarek ayak sesleri duymak icin acıyorum gidip bıcak yiyorum 7.1 degmez bide 7.1 ozel ayarlamak icin para veriyorsun degmez ama normal windows realtek kullansan daha iiyiAbartıyorsun
3 günlük dünya, sen istersin de olmaz mı? Öyle olacak bundan sonra.ne abartıyorsun sesler sanki su altından iletliyor mubarek ayak sesleri duymak icin acıyorum gidip bıcak yiyorum 7.1 degmez bide 7.1 ozel ayarlamak icin para veriyorsun degmez ama normal windows realtek kullansan daha iiyi
eyw reis <33 günlük dünya, sen istersin de olmaz mı? Öyle olacak bundan sonra.![]()