Neler Yeni

2k bütçede kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer
Bütçe
2000
merhaba, toplam klavye ve kulaklık için 2.5-3k bütçem var. 2.elde de temiz öneriler varsa ona da açığım. almışken kulaklığın daha kaliteli olması benim için daha önemli. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

xTURANN

80+ Silver
Klavye açısından pek bilgim yok ama böyle custom tarzı şeyler aramıyorsan düz mantıkta Razer blackwidow v3 tkl öneririm. Yaklaşık 1 - 2 aydır kullanıyorum, vatandan 1.5k'ya aldım. Okay bir ürün..

Kulaklıkta Bütçe olsaydı Cloud II. Düz mantık ;
Çok sattı, hala satıyor. Marka sağlam, ürün sağlam. Ürün öyle sağlam ki XANTARES, "Dünyanın en iyi kulaklığı" diye öneriyor. Kişiden kişiye değişebilir tabii.
Bütçen olmadığı için Rampage R36 Drop. Drop plus değil. Düz Drop, Gri Olan. Kendi ses kartı bir tık giriş seviyesi gibi ama yetiyor. Yaklaşık 3 yıldır "kullanıyorum." ses kartı harici bir sorununu görmedim. Sorun çıktığında zaten segment bilgisayar yardımcı oluyor. Mesela şuan garantisi bitti kulaklığın ve ses kartıyla alakalı sorun var yine, yazdım wp'den garantisi yok diye de ekledim. Yine de gönderin dediler, ücretsiz olarak..

Dutch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Hakan Yazgan
X
Klavye açısından pek bilgim yok ama böyle custom tarzı şeyler aramıyorsan düz mantıkta Razer blackwidow v3 tkl öneririm. Yaklaşık 1 - 2 aydır kullanıyorum, vatandan 1.5k'ya aldım. Okay bir ürün..

Çok sattı, hala satıyor. Marka sağlam, ürün sağlam. Ürün öyle sağlam ki XANTARES, "Dünyanın en iyi kulaklığı" diye öneriyor. Kişiden kişiye değişebilir tabii.
Bütçen olmadığı için Rampage R36 Drop. Drop plus değil. Düz Drop, Gri Olan. Kendi ses kartı bir tık giriş seviyesi gibi ama yetiyor. Yaklaşık 3 yıldır "kullanıyorum." ses kartı harici bir sorununu görmedim. Sorun çıktığında zaten segment bilgisayar yardımcı oluyor. Mesela şuan garantisi bitti kulaklığın ve ses kartıyla alakalı sorun var yine, yazdım wp'den garantisi yok diye de ekledim. Yine de gönderin dediler, ücretsiz olarak..
Xantares corsair void kullanıyor yalnız

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

blackwidow v3 tkl 2.500 lirayı hak eden bir klavye değil gözümde hocam .

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer

xTURANN

80+ Silver
X

Xantares corsair void kullanıyor yalnız
Bi ara C2 Kullanıyordu, demek ki izlediğim video eskiden kalma. Sori .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye konusunda büyük ihtimal bu klavyeyi tercih edicem ama kulaklık konusunda aradığım gibi bir şey bulamadım bütçeyi arttırmak zorunda gibiyim muhtemelen.
Klavye gümrükle beraber 955 TL'ye geliyor. Bu fiyata mekanik sanki sudan ucuz klasmanına girer. Tabii ürünü bilmiyorum.
Kulaklıkta R36 Drop'a baktınız mı ? Beğenmediniz mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer
Bi ara C2 Kullanıyordu, demek ki izlediğim video eskiden kalma. Sori .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye gümrükle beraber 955 TL'ye geliyor. Bu fiyata mekanik sanki sudan ucuz klasmanına girer. Tabii ürünü bilmiyorum.
Kulaklıkta R36 Drop'a baktınız mı ? Beğenmediniz mi ?
Ürün iyidir diyorlar hocam. 1k bütçede en iyi alınacak olanmış.
R36 drop yorumlarına baktım aslında yorumları kötü değil ama blackshark v2x mi yoksa r36 mı arasında kaldım? Ya da kulaklıkta bütçeyi biraz daha arttırıp daha kaliteli bir şey almayı düşünüyorum henüz karar veremedim.

xTURANN

80+ Silver
Ürün iyidir diyorlar hocam. 1k bütçede en iyi alınacak olanmış.
R36 drop yorumlarına baktım aslında yorumları kötü değil ama blackshark v2x mi yoksa r36 mı arasında kaldım? Ya da kulaklıkta bütçeyi biraz daha arttırıp daha kaliteli bir şey almayı düşünüyorum henüz karar veremedim.
Blackshark v2x'te ses kartı yok, bu yüzden 7.1'i her ne kadar r36'da da sanal olsa da aynı kalitede alamazsın. Dediğim gibi, 3 yıldır kullanıyorum x bir oyunda şuana kadar kasamadığım ses yok.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
r36 bilmiyorum ama uzun süre drop plus kullandım çok memnun kaldım özellikle mikrofonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,576
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi