İşlemcim Ryzen 5 7600, kasam 240mm destekliyor. Bu bütçede ne önerirsiniz
kasam msi mag forge m100a fakat birazda görünüşe önem veriyorum deepcool soğutmaz mı yeterince?phantom spirit çoğu 240mm sıvı soğutucudan daha iyi performans veriyor işlemcin için yeterli olur kasan nedir?![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İşlemci nedir?bende daha yeni kasa topladım sıvı soğutmada le500 var fotoda belli olmuyo ama bakabilirsiniz
le520 al
7600xİşlemci nedir?
hocam o sıvı soğutucu giriş seviyesi soğutucu phantom spirit daha iyi soğutur kasan ile de uyumlu sığar.kasam msi mag forge m100a fakat birazda görünüşe önem veriyorum deepcool soğutmaz mı yeterince?
o zaman şuanlık bunu alsam ilerde bütçeyi yükseltip 4k civarına sağlam soğutan bi sıvı soğutma alsam daha mı mantıklı olur?hocam o sıvı soğutucu giriş seviyesi soğutucu phantom spirit daha iyi soğutur kasan ile de uyumlu sığar.
sadece argb haliperformans farkı varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
7600x
le520 nasıl giriş seviyehocam o sıvı soğutucu giriş seviyesi soğutucu phantom spirit daha iyi soğutur kasan ile de uyumlu sığar.