Neler Yeni

Öneri 2K Civarı Telefon Önersi

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Güvenilir sitelerden olursa sevinirim. F/P olması benim için önemli. Takistle alacağım için önerdiğiniz sitenin taksit yapması lazım.

Senior_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Senior_can
Ikinci el takıntınız yok ise S9 bakabilirsiniz.

Sıfır tarafında bütçeyi biraz arttırırsanız Oppo A73 alabilirsiniz.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Güvenilir sitelerden olursa sevinirim. F/P olması benim için önemli. Takistle alacağım için önerdiğiniz sitenin taksit yapması lazım.
Bütçenizi arttırırsanız Realme 7 arttıramazsanız @Assistive bir bakar iyi anlıyor telefon konularından

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Redmi note 8 bizzat kendim kullanıyorum ve çok memnunum

Avolay

80+ Gold
TCL 10L (T770H) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey Güzel telefon , yeterli gayet. Halama da aldırdım. Ekranı vs. cidden hoş bu bütçe için ancak sizekötü bir haberim var
1619079913069.png

Banka üzerinden kredinize taksit yapabilirsiniz , mağazalar taksit vermiyor.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
TCL 10L (T770H) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey Güzel telefon , yeterli gayet. Halama da aldırdım. Ekranı vs. cidden hoş bu bütçe için ancak sizekötü bir haberim var
Alıntıyı görüntüle
Banka üzerinden kredinize taksit yapabilirsiniz , mağazalar taksit vermiyor.
hatırlattığın iyi oldu 2k kredi mi çekmemiz lazım? şimdi bizim. kredi çekiceksek zaten 2. elde alabilirim iyi oldu o zaman. 2. el önerilerinizi de bekliyorum.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
hatırlattığın iyi oldu 2k kredi mi çekmemiz lazım? şimdi bizim. kredi çekiceksek zaten 2. elde alabilirim iyi oldu o zaman. 2. el önerilerinizi de bekliyorum.
o öyle olmuyor direk senin eline nakit parayı vermiyor teknosa mediamarkt vatan bilgisayar gibi yerlerde beğendiğin telefonu taksitle alman için bankadan onaylı kredi alman gerekiyor yani şöyle oluyor. gidiyosun telefonu beğeniyosun sonra tc bilgilerini veriyosun bankaya gönderiyorlar eğer bankaya borcun yoksa veya kara listede değilsen sana bütçe veriyor mesela max 5 bin tl diye 5 bin TL'ye istediğin telefonu alıyosun daha sonra ay ay bankaya taksit ödüyosun

Top Bottom