2k çözünürlükte monitör önerisi

sizce hangisi

sizce hangisi
İkiside aynı reis

hiko reis 3000 e de bakar mısın sana zahmet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000e de bakar mısın?
IPS panele sahip, pivot özelliği bulunuyor. Fiyatına göre oldukça şık ve kaliteli bir monitör.

va panel önermem
VA panelin ne gibi eksileri var ?

IPS panele sahip, pivot özelliği bulunuyor. Fiyatına göre oldukça şık ve kaliteli bir monitör.

VA panelin ne gibi eksileri var ?
Çok büyük var dostum msi 2k 144hz 2k monitörüm var birde asus rog swift 2k 165 hz monitörüm var biri ıps biri va emin ol çok fark ediyor. Özellikle görüntü kalitesi ve netliği açısından

Çok büyük var dostum msi 2k 144hz 2k monitörüm var birde asus rog swift 2k 165 hz monitörüm var biri ıps biri va emin ol çok fark ediyor. Özellikle görüntü kalitesi ve netliği açısından
Netlik monitörden monitöre değişir.
VA panelin renk canlılığı IPS panelden düşüktür zaten. Fakat bu VA panelin alınmayacağı anlamına gelmez.
O zaman TN panelleri kaldıralım direk :)

Netlik monitörden monitöre değişir.
VA panelin renk canlılığı IPS panelden düşüktür zaten. Fakat bu VA panelin alınmayacağı anlamına gelmez.
O zaman TN panelleri kaldıralım direk :)
Göze hoş gelmiyor dostum bilmiyorum ikisini yan yan kıyaslama fırsatın oldu mu ama, Ağabeyim bana gün aşırı monitör değiştirme teklifi yapıyor. Panel önemli ve bence en iyi panel IPS

Göze hoş gelmiyor dostum bilmiyorum ikisini yan yan kıyaslama fırsatın oldu mu ama, Ağabeyim bana gün aşırı monitör değiştirme teklifi yapıyor. Panel önemli ve bence en iyi panel IPS
Tabi ki en iyisi IPS.
Fakat bu VA ve TN panelin alınmayacağı anlamına gelmez hiç bir zaman.
VA panelli bir mönitör atıyorum 1k iken kimse sadece IPS panel diye 1.5K para vermez.
Aradaki fiyat farkı büyük önem taşıyor.

yani ne öneriyorsunuz ?

Bütçeni geçiyor ama değer

1080p?

pp mi niye çaldın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934