Kesinlikle bu bütçede Gigabyte M27Q monitörü almanızı tavsiye ederim,şuan indirimde ve hediyesi de varBütçem 3500 TL 24" veya 27" daha fazla çok olur
144hz veya daha fazlası
1ms olması önemli
Pivot özelliği olursa güzel olur ama fark etmez
Kavisli yüzeyde fark etmez
Ben haziranda alacam ekipmanlarımı ondan dolayı indirim biterse alma şansım çok azKesinlikle bu bütçede Gigabyte M27Q monitörü almanızı tavsiye ederim,şuan indirimde ve hediyesi de var
Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile M27Q ITOPYA'da.www.itopya.com
bütçe varsa kaçırmayın derim...
Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör | ITOPYA
Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile S2721DGF ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçen varsa kesinlikle bunu almalısınHepsi güzel ama benim gönlüm msı dan
Pivot özelliği var mı ve detaylarını söyler misin?Bütçen varsa kesinlikle bunu almalısın
Bir de inceleme videosuBütçen varsa kesinlikle bunu almalısın
Evet. Ben de kesinlikle katılıyorum. Zamanında fazlasıyla takıntılı bir şekilde araştırma yapmıştım ve en sonunda net kararım M27Q du emin olun pişman olmazsınız rakiplerinden çok daha başarılı bir monitör 2k 27 inç ve ips paneller arasında ve tabii ki bütçeniz dahilinde.Kesinlikle bu bütçede Gigabyte M27Q monitörü almanızı tavsiye ederim,şuan indirimde ve hediyesi de var
Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile M27Q ITOPYA'da.www.itopya.com
herhangi bir sorun yaşadın mı?Evet. Ben de kesinlikle katılıyorum. Zamanında fazlasıyla takıntılı bir şekilde araştırma yapmıştım ve en sonunda net kararım M27Q du emin olun pişman olmazsınız rakiplerinden çok daha başarılı bir monitör 2k 27 inç ve ips paneller arasında ve tabii ki bütçeniz dahilinde.
ben de çok kararsız kaldım iştem27Q ile dell baya kapışıyor birbirlerine çok yakınlr fiyat performans olarak ikisinden biri seçilmeli kesinlikle
Henüz monitörü almadım ben malum piyasadan dolayı sistem toplayamadığım için, ancak o monitörün renk gamutu diğer monitörlerden fazlaydı ve rtings gibi profesyonel sitelerden detaylı incelemerini yapmıştım hatta bir listede de yılın monitörleri arasında yer almıştı. Sorun olarak bakacak olursam da eğer yabancı forumlarda kronik bir sorun veya memnuniyetsizliklere rastlamadım genel olarak olumlu yorumlardı çoğunluğu. Benim bu kadar tavsiye etme sebebim görüntüye fazla önem vermem ve yaptığım araştırmalar sonucu bu monitörde karar kılmamdı. Keşke alabilmiş olup fotoğraflı ve tecrübeli bir şekilde yazabilseydim ama elimden şuanlık bu kadarı geldi.herhangi bir sorun yaşadın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de çok kararsız kaldım işte