Arkadaşlar yeni bir sistem alacam ve bu sisteme 2k monitör düşünüyorum 180hz ve üstü ips panel f/p bildiğiniz monitörler varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
senin sistem o oyunlar için fazla iyi kral bence ilerde hikayeli oyunlarda illaki oynayacağın için bütçe de uygunsa 2k ıps 200 hz üstü bişey al hem rekabetçide hemde hikayelilerde işini görmüş oluraynı zamanda benimde 9070xt 7500f sistemim var. Cs2, Pubg, gta 6 çıkınca, single player oyunlar takılacağım. Önerileriniz var mı ? 1080P almak saçma mı olur ? Philips evnia mı alayım yoksa
beyaz sistem aynı zamanda. O yüzden şunu alıp geçelim mi hocam : https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html![]()
AOC Q27G42XE 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin sistem o oyunlar için fazla iyi kral bence ilerde hikayeli oyunlarda illaki oynayacağın için bütçe de uygunsa 2k ıps 200 hz üstü bişey al hem rekabetçide hemde hikayelilerde işini görmüş olur
Kronik panel sorunu olan bu değildi demi bana da lazım 2k sıkıntı yaşamayalım sonra![]()
AOC Q27G42XE 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin sistem o oyunlar için fazla iyi kral bence ilerde hikayeli oyunlarda illaki oynayacağın için bütçe de uygunsa 2k ıps 200 hz üstü bişey al hem rekabetçide hemde hikayelilerde işini görmüş olur
fiyat ve özellikleri iyi fakat biraz araştır belki inceleyen vs olmuştur kafana takılan bir şey vs olur ayrıca sinerji sitesinden alışveriş yapılır mı? pek emin değilim duyduğum kadarıyla bir sorun vs çıkınca baya uğraştırıyorlarmışbeyaz sistem aynı zamanda. O yüzden şunu alıp geçelim mi hocam : https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html
daha önce sistem aldırmıştık arkadaşa bir problem olmamıştı ama o sorunları görmüştüm hocam. Başka sitelerde bu fiyata hiç yok. Hepsiburada da falan olsa en azından taksitle alacağımda hiç yok.fiyat ve özellikleri iyi fakat biraz araştır belki inceleyen vs olmuştur kafana takılan bir şey vs olur ayrıca sinerji sitesinden alışveriş yapılır mı? pek emin değilim duyduğum kadarıyla bir sorun vs çıkınca baya uğraştırıyorlarmış
kronikmi yada herhangi bir sorunu olup olmadığını bilmiyoum monitör işi sıkıntı bence en iyi olanı gidip mağazadan kendinizin testi yapıp alması ben öyle yapmıştım 1-2 bin fazla verip kafanız rahat oluyor enazından garanti vs konusundaKronik panel sorunu olan bu değildi demi bana da lazım 2k sıkıntı yaşamayalım sonra