2k F/p monitör önerisi

Lawoyka

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Arkadaşlar yeni bir sistem alacam ve bu sisteme 2k monitör düşünüyorum 180hz ve üstü ips panel f/p bildiğiniz monitörler varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️

Son düzenleme:
aynı zamanda benimde 9070xt 7500f sistemim var. Cs2, Pubg, gta 6 çıkınca, single player oyunlar takılacağım. Önerileriniz var mı ? 1080P almak saçma mı olur ? Philips evnia mı alayım yoksa

Arkadaşlar yeni bir sistem alacam ve bu sisteme 2k monitör düşünüyorum 180hz ve üstü ips panel f/p bildiğiniz monitörler varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı zamanda benimde 9070xt 7500f sistemim var. Cs2, Pubg, gta 6 çıkınca, single player oyunlar takılacağım. Önerileriniz var mı ? 1080P almak saçma mı olur ? Philips evnia mı alayım yoksa
senin sistem o oyunlar için fazla iyi kral bence ilerde hikayeli oyunlarda illaki oynayacağın için bütçe de uygunsa 2k ıps 200 hz üstü bişey al hem rekabetçide hemde hikayelilerde işini görmüş olur

senin sistem o oyunlar için fazla iyi kral bence ilerde hikayeli oyunlarda illaki oynayacağın için bütçe de uygunsa 2k ıps 200 hz üstü bişey al hem rekabetçide hemde hikayelilerde işini görmüş olur
beyaz sistem aynı zamanda. O yüzden şunu alıp geçelim mi hocam : https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html

Kronik panel sorunu olan bu değildi demi bana da lazım 2k sıkıntı yaşamayalım sonra

fiyat ve özellikleri iyi fakat biraz araştır belki inceleyen vs olmuştur kafana takılan bir şey vs olur ayrıca sinerji sitesinden alışveriş yapılır mı? pek emin değilim duyduğum kadarıyla bir sorun vs çıkınca baya uğraştırıyorlarmış
daha önce sistem aldırmıştık arkadaşa bir problem olmamıştı ama o sorunları görmüştüm hocam. Başka sitelerde bu fiyata hiç yok. Hepsiburada da falan olsa en azından taksitle alacağımda hiç yok.

Kronik panel sorunu olan bu değildi demi bana da lazım 2k sıkıntı yaşamayalım sonra
kronikmi yada herhangi bir sorunu olup olmadığını bilmiyoum monitör işi sıkıntı bence en iyi olanı gidip mağazadan kendinizin testi yapıp alması ben öyle yapmıştım 1-2 bin fazla verip kafanız rahat oluyor enazından garanti vs konusunda

2 kere asus tuf monitör aldım 1 kere Samsung hiç sıkıntı yaşamadım. Şans işi biraz al kontrol et iade et yenisi gelsin vs uzuyor süreç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri