2k Gaming Klavye önerisi

Qpre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Merhaba arkadaşlar

Çok sesli klavye sevmiyorum. Mekanik takıntım yok açıkcası kaliteli gecikme olmayacak gaming klavyesi istiyorum.
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 bu model nasıldır klavyede numlock olsun istiyorum.

Merhaba arkadaşlar

Çok sesli klavye sevmiyorum. Mekanik takıntım yok açıkcası kaliteli gecikme olmayacak gaming klavyesi istiyorum.
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 bu model nasıldır klavyede numlock olsun istiyorum.
500 daha çıkıp Rog strix NX SNOW al. Pişman olmazsın membran klavyeye bu kadar para verilmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
Merhaba arkadaşlar

Numlock olmaması çok çok dert olmayacaksa kesinlikle ama kesinlikle bunu öneririm
Veya bunu
GASKET olan kahverengi el destekliyi alın.

Numlock olmaması çok çok dert olmayacaksa kesinlikle ama kesinlikle bunu öneririm
Veya bunu
GASKET olan kahverengi el destekliyi alın.
hocam numlock olmayan klavyeyi hiç sevmiyorum eksiklik gibi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 daha çıkıp Rog strix NX SNOW al. Pişman olmazsın membran klavyeye bu kadar para verilmez.
inceliyim hocam çok teşekkür ederim

hocam numlock olmayan klavyeyi hiç sevmiyorum eksiklik gibi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inceliyim hocam çok teşekkür ederim
İlla numlocklu alacaksan AK992 ama numlock olmamasını bence dert etme indirimdeyken th80 se gibi bir model varken yapıştır. Gateron pro yellow v2 switchle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
Hocam bütçen 2500e çıkar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,511
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir