500 daha çıkıp Rog strix NX SNOW al. Pişman olmazsın membran klavyeye bu kadar para verilmez.Merhaba arkadaşlar
Çok sesli klavye sevmiyorum. Mekanik takıntım yok açıkcası kaliteli gecikme olmayacak gaming klavyesi istiyorum.
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 bu model nasıldır klavyede numlock olsun istiyorum.
Numlock olmaması çok çok dert olmayacaksa kesinlikle ama kesinlikle bunu öneririmMerhaba arkadaşlar
Çok sesli klavye sevmiyorum. Mekanik takıntım yok açıkcası kaliteli gecikme olmayacak gaming klavyesi istiyorum.
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 bu model nasıldır klavyede numlock olsun istiyorum.
hocam numlock olmayan klavyeyi hiç sevmiyorum eksiklik gibi yaNumlock olmaması çok çok dert olmayacaksa kesinlikle ama kesinlikle bunu öneririm
Veya bunu![]()
Thmaker TH80 SE conta 75% mekanik klavye NKRO sıcak değiştirilebilir kuzey bakan RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
GASKET olan kahverengi el destekliyi alın.
inceliyim hocam çok teşekkür ederim500 daha çıkıp Rog strix NX SNOW al. Pişman olmazsın membran klavyeye bu kadar para verilmez.
İlla numlocklu alacaksan AK992 ama numlock olmamasını bence dert etme indirimdeyken th80 se gibi bir model varken yapıştır. Gateron pro yellow v2 switchle.hocam numlock olmayan klavyeyi hiç sevmiyorum eksiklik gibi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inceliyim hocam çok teşekkür ederim