Neler Yeni

2k Hangi Monitörü Alınır

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Ali
dell revize edilmiş panel muhabbeti var çok şikayet gördüm o yüzden vazgeçtim.
Özellik kıyaslaması yapınca bile Dell önde hocam. Tabi tercih meselesi. Ben kampanyada görürsem alacağım yoksa bir sonraki tercihim bütçe arttırıp Rog yada daha ucuza Viewsonic veya Lenovo... MSI hiç listemde yok 😁

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Özellik kıyaslaması yapınca bile Dell önde hocam. Tabi tercih meselesi. Ben kampanyada görürsem alacağım yoksa bir sonraki tercihim bütçe arttırıp Rog yada daha ucuza Viewsonic veya Lenovo... MSI hiç listemde yok 😁
Ben hem pahalı diye vazgeçtim hem bekelmek istemedim bekledikçe daha da zam geliyor akşam saatlerinde amazonda 8.3k ya bu monitörü alıp geçtim ara ara stok geliyor. https://amzn.eu/d/3cWdIZN

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Mert
Ben hem pahalı diye vazgeçtim hem bekelmek istemedim bekledikçe daha da zam geliyor akşam saatlerinde amazonda 8.3k ya bu monitörü alıp geçtim ara ara stok geliyor. https://amzn.eu/d/3cWdIZN
Güzel seçim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. En doğru yerden almışsınız. Monitör teslim edildiğinde direkt ölü piksel testi yapın. Kutularını atmayın. 30 gün içinde koşulsuz iade mevcut Amazon'da.

şerif23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Şerif

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,920
İsim
Okan Aslantaș
philips olan daha iyi

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
efe araci
1000 statik kontrastı olan rog strix iyidir o sırada 1200 statik kontrastı olan philips :kekw:
değerlere bakmadan hemen rog mpg daha iyidir demeyin hor gördükleriniz daha iyi olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

philips almanızı öneririm bu arada
bilgilendirdiğin iyi oldu o markanın o kadar iyi olduğunu bilmiyordum ama rog strixin çok iyi olduğunu biliyordum.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
bilgilendirdiğin iyi oldu o markanın o kadar iyi olduğunu bilmiyordum ama rog strixin çok iyi olduğunu biliyordum.
dostum valla evnia bu aralar fena ürünler piyasaya sürüyor fiyatına göre ben aşırı beğeniyorum hatta şu ambiglowlara düşüyorum sırf ışık mevzusundan değil parça kalitesi olarakta iyiler ama stok az geliyor philips tarafında umarım artarlar yoksa rog iyidir canım kötülenicek bir tarafı yokta isimden bakıp direk karar vermemek lazım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
efe araci
dostum valla evnia bu aralar fena ürünler piyasaya sürüyor fiyatına göre ben aşırı beğeniyorum hatta şu ambiglowlara düşüyorum sırf ışık mevzusundan değil parça kalitesi olarakta iyiler ama stok az geliyor philips tarafında umarım artarlar yoksa rog iyidir canım kötülenicek bir tarafı yokta isimden bakıp direk karar vermemek lazım
philips monitörlerin iyi olduğunu biliyordum ama forumda 3-5 kişi ölü pixel ışık sızması mı süzmesimi sorunları çektiği için dell ve asus öneriyordum genelde ama dediğiniz gibi o model güzelse listeme ekledim.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dün amazonda 8.3k ya bu monitörü aldım. Eğer Philips veya Asus rog strix 8-9k aralığına düşerse almış olduğum monitörü iade edip bu ikisinden birini alırım https://amzn.eu/d/hnocYFQ

Top Bottom