Neler Yeni

2k Hangi Monitörü Alınır

dell revize edilmiş panel muhabbeti var çok şikayet gördüm o yüzden vazgeçtim.
Özellik kıyaslaması yapınca bile Dell önde hocam. Tabi tercih meselesi. Ben kampanyada görürsem alacağım yoksa bir sonraki tercihim bütçe arttırıp Rog yada daha ucuza Viewsonic veya Lenovo... MSI hiç listemde yok 😁

Özellik kıyaslaması yapınca bile Dell önde hocam. Tabi tercih meselesi. Ben kampanyada görürsem alacağım yoksa bir sonraki tercihim bütçe arttırıp Rog yada daha ucuza Viewsonic veya Lenovo... MSI hiç listemde yok 😁
Ben hem pahalı diye vazgeçtim hem bekelmek istemedim bekledikçe daha da zam geliyor akşam saatlerinde amazonda 8.3k ya bu monitörü alıp geçtim ara ara stok geliyor. https://amzn.eu/d/3cWdIZN

Ben hem pahalı diye vazgeçtim hem bekelmek istemedim bekledikçe daha da zam geliyor akşam saatlerinde amazonda 8.3k ya bu monitörü alıp geçtim ara ara stok geliyor. https://amzn.eu/d/3cWdIZN
Güzel seçim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. En doğru yerden almışsınız. Monitör teslim edildiğinde direkt ölü piksel testi yapın. Kutularını atmayın. 30 gün içinde koşulsuz iade mevcut Amazon'da.

1000 statik kontrastı olan rog strix iyidir o sırada 1200 statik kontrastı olan philips :kekw:
değerlere bakmadan hemen rog mpg daha iyidir demeyin hor gördükleriniz daha iyi olabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

philips almanızı öneririm bu arada
bilgilendirdiğin iyi oldu o markanın o kadar iyi olduğunu bilmiyordum ama rog strixin çok iyi olduğunu biliyordum.

bilgilendirdiğin iyi oldu o markanın o kadar iyi olduğunu bilmiyordum ama rog strixin çok iyi olduğunu biliyordum.
dostum valla evnia bu aralar fena ürünler piyasaya sürüyor fiyatına göre ben aşırı beğeniyorum hatta şu ambiglowlara düşüyorum sırf ışık mevzusundan değil parça kalitesi olarakta iyiler ama stok az geliyor philips tarafında umarım artarlar yoksa rog iyidir canım kötülenicek bir tarafı yokta isimden bakıp direk karar vermemek lazım

dostum valla evnia bu aralar fena ürünler piyasaya sürüyor fiyatına göre ben aşırı beğeniyorum hatta şu ambiglowlara düşüyorum sırf ışık mevzusundan değil parça kalitesi olarakta iyiler ama stok az geliyor philips tarafında umarım artarlar yoksa rog iyidir canım kötülenicek bir tarafı yokta isimden bakıp direk karar vermemek lazım
philips monitörlerin iyi olduğunu biliyordum ama forumda 3-5 kişi ölü pixel ışık sızması mı süzmesimi sorunları çektiği için dell ve asus öneriyordum genelde ama dediğiniz gibi o model güzelse listeme ekledim.

Dün amazonda 8.3k ya bu monitörü aldım. Eğer Philips veya Asus rog strix 8-9k aralığına düşerse almış olduğum monitörü iade edip bu ikisinden birini alırım https://amzn.eu/d/hnocYFQ

Geri