Neler Yeni

2k IPS monitörlerin Mercedes'i yok mu arkadaşlar?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
11-14.000 fiyat bandında olanlar:

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004V5WSE

bunu al kafan rahat etsin. ileride ya 180hz bi az geliyor napsam satsam 240 hz e fln mı geçsem diye düşünmezsin hem baya sağlam bi monitör
panel özelliklerine baktınmıda bunu al kafan rahat etsin dedin çünkü 10500tl ikenj alcaktım 2 ay önce paneline bakmaz olaydım

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Salih
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Önerilerinizi tek tek inceliyorum sağ olun.

DELL marka tavsiyede bulunan arkadaşın monitörü dikkatle inceledim. Özellikle Gaming sitesinde bayağı olumlu dönüt var.

---------------------------------​

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Hadi bunun Hz değeri düşük dersek, üst versiyonu olan Alienware da göz ardı edilmeyecek cinstenmiş.
------------------------------------------

Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Sonuç olarak benzer fiyat bandında, birbirine eş değer birçok monitör var anlaşılan. Çoğu da müşterileri memnun edecek kalitede. Ama birinin diğerine bariz üstünlüğü sanırım yok.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
panel özelliklerine baktınmıda bunu al kafan rahat etsin dedin çünkü 10500tl ikenj alcaktım 2 ay önce paneline bakmaz olaydım
eğer grafik tasarım video edit gibi işlerle uğraşmıyorsan yani %100 renk doğruluğuna ihtiyacın yoksa paneli gayet iyi.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
eğer grafik tasarım video edit gibi işlerle uğraşmıyorsan yani %100 renk doğruluğuna ihtiyacın yoksa paneli gayet iyi.
alakası yok renk doğruluğu oyun için günlük kullanım içinde önemli ve asus bunu başaramıyor hem keşke sadece renk doğruluğu konu olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Önerilerinizi tek tek inceliyorum sağ olun.

DELL marka tavsiyede bulunan arkadaşın monitörü dikkatle inceledim. Özellikle Gaming sitesinde bayağı olumlu dönüt var.

Hadi bunun Hz değeri düşük dersek, üst versiyonu olan Alienware da göz ardı edilmeyecek cinstenmiş.

Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Sonuç olarak benzer fiyat bandında, birbirine eş değer birçok monitör var anlaşılan. Çoğu da müşterileri memnun edecek kalitede. Ama birinin diğerine bariz üstünlüğü sanırım yok.
alienware para israfı gibi duruyor ekstra çok bişeyi yok

g6 incelemeni tavsiye ederim baya olumlu konuşuluyor çünkü va olmasına rağmen
g serisinde sadece belirli modeller sıkıntı

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Salih
alakası yok renk doğruluğu oyun için günlük kullanım içinde önemli ve asus bunu başaramıyor hem keşke sadece renk doğruluğu konu olsa

alienware para israfı gibi duruyor ekstra çok bişeyi yok

g6 incelemeni tavsiye ederim baya olumlu konuşuluyor çünkü va olmasına rağmen
g serisinde sadece belirli modeller sıkıntı

Aman hocam, VA türü monitörleri yeni eledim. IPS olsun dedim. Beni geri döndürme şimdi :))
Alienware kullanıcı yorumları çok iyi görünüyor. Açıkçası %51 ile ona kaydı fikrim. Ama bahsettiğin gibi diğerleriyle ahım şahım farkı yok gibi. Varsa işte bu onu sollar diyeceğiniz yarınki siparişe kadar açığım fikirlere :)

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
Aman hocam, VA türü monitörleri yeni eledim. IPS olsun dedim. Beni geri döndürme şimdi :))
Alienware kullanıcı yorumları çok iyi görünüyor. Açıkçası %51 ile ona kaydı fikrim. Ama bahsettiğin gibi diğerleriyle ahım şahım farkı yok gibi. Varsa işte bu onu sollar diyeceğiniz yarınki siparişe kadar açığım fikirlere :)
Alianware sollayacak 2k model büyük ihtimal yoktur ama bilemiyorum değermi parasına

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,121
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Salih
Alianware sollayacak 2k model büyük ihtimal yoktur ama bilemiyorum değermi parasına

Sen de beğenenlerdensin anlaşılan hocam.
Tabii fiyat incelemesi açısından memnun etmeyebilir.
Ama sık sık monitör alıp satan ya da sistem kuran biri olmadığım için, almışken iyisi olsun 10 yıl götürsün düşüncesindeyim :)
Bu şartlarda Alianware sanki uyuyor gibi kriterlere.

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
VA ya takılmıyorum ama Samsung G serisinin kronik sorunlarını okudum, haliyle biraz soğuttu beni hocam. Ne kadar doğru bilemiyorum.

11-14.000 fiyat bandında olanlar:

9-11.000 fiyat bandında olanlar:

ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

MSI G274QPF E2 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör

Yukarıdakiler forumlarda sıkça adı geçenlerden, hangisini önerirsiniz? 3-4 bin daha yukarı çık illa 14.000 lik al mı dersiniz, 9-10 bandındakiler 2k için fazlasıyla yeter mi dersiniz?
hocam g6 modelini nerdeyse 2 aydır aktif kullanmaktayım şahsen monitörde bir sorun olduğunu düşünmüyorum yd kaynaklı videolarda da övülen bir model bilginiz olsun diğer öneriler için bir şey diyemem ama g6 modelini o fiyat bandına öneririm (sırf bunu yazabilmek için üyelik açtım)

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Salih
hocam g6 modelini nerdeyse 2 aydır aktif kullanmaktayım şahsen monitörde bir sorun olduğunu düşünmüyorum yd kaynaklı videolarda da övülen bir model bilginiz olsun diğer öneriler için bir şey diyemem ama g6 modelini o fiyat bandına öneririm (sırf bunu yazabilmek için üyelik açtım)
Sağ olasın hocam, görüşlerini dikkate alarak araştırıyorum o modeli de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,128
Üyeler
163,110
Son üye
blaack00
Top Bottom