başta bu modeli kessin alacaktım sonrasında monitörden memnun olmayanların sayısının çok olduğunun farkına varınca vazgeçtim sizce bu fiyata başka alternatif yokmuASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr
Bunun sonunda 1A olmayan versiyonu var, stant özellikli ama 16.7milyon renkli. Benzer fiyatlardaydı fakat gaminggende stoğu bitmiş maalesef. Bütçe çıkarsa şunu alabilirsiniz kafanız rahat olur.m
başta bu modeli kessin alacaktım sonrasında monitörden memnun olmayanların sayısının çok olduğunun farkına varınca vazgeçtim sizce bu fiyata başka alternatif yokmu
Bunlar var. Fakat ilk atılan daha iyi diye biliyorum.m
başta bu modeli kessin alacaktım sonrasında monitörden memnun olmayanların sayısının çok olduğunun farkına varınca vazgeçtim sizce bu fiyata başka alternatif yokmu
Bu fiyata ondan iyi panel yok. Beğenmezseniz bütçe artırmamız gerekiyor.m
Bunlar stant özellikli, benim attığım 1.07mr renk. Alacak arkadaş kendi karar versin, teşekkürler.Bunlar var. Fakat ilk atılan daha iyi diye biliyorum.