thealperen41
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Soyledigin monitorle benim soyledigim nerdeyse ayni ozellikte sadece tipik parlaklik bunun 350 benim soyledigimin 250 ve ekran seviyesi ayarlanabiliyo cok onemli bi sey mi faxla fiyat farki yok amahttps://itopya.com/asus-tuf-gaming-...-sync-elmb-hdr-ips-wqhd-gaming-monitor_u18144 Yeni asus monitör 2k 27 inc 165hz IPS panel buyur ben çok beğendim şahsen.
Soyledigin monitorle benim soyledigim nerdeyse ayni ozellikte sadece tipik parlaklik bunun 350 benim soyledigimin 250 ve ekran seviyesi ayarlanabiliyo cok onemli bi sey mi faxla fiyat farki yok ama
Yeni sistem topliyacaktim akakcede en ucuz aradigim ozellikte monitor bu vardi ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör sizce buna 5-5.k vermek yerine daha iyi bi sey alabilirmiyim 6-7 k butce var monitore ayirdigim ve minimum nasil bi ekran karti almaliyim(6600 xt falan dusunuyorum)
@MuratAbiGF FedaisiYeni sistem topliyacaktim akakcede en ucuz aradigim ozellikte monitor bu vardi ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör sizce buna 5-5.k vermek yerine daha iyi bi sey alabilirmiyim 6-7 k butce var monitore ayirdigim ve minimum nasil bi ekran karti almaliyim(6600 xt falan dusunuyorum)
Seçtiğin model bu fiyata alınabilecek en iyi model maksimum 7k ya çıktığımızda bundan daha iyi bir model bulamıyoruzYeni sistem topliyacaktim akakcede en ucuz aradigim ozellikte monitor bu vardi ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör sizce buna 5-5.k vermek yerine daha iyi bi sey alabilirmiyim 6-7 k butce var monitore ayirdigim ve minimum nasil bi ekran karti almaliyim(6600 xt falan dusunuyorum)
Ama 6600xtnin 1440p yerine 1080pde daha iyi olacağını söylemem gerekYeni sistem topliyacaktim akakcede en ucuz aradigim ozellikte monitor bu vardi ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör sizce buna 5-5.k vermek yerine daha iyi bi sey alabilirmiyim 6-7 k butce var monitore ayirdigim ve minimum nasil bi ekran karti almaliyim(6600 xt falan dusunuyorum)
2k icin min hangi kart kullanmaliyimSeçtiğin model bu fiyata alınabilecek en iyi model maksimum 7k ya çıktığımızda bundan daha iyi bir model bulamıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama 6600xtnin 1440p yerine 1080pde daha iyi olacağını söylemem gerek