2k İPS Pivot Vesa Monitör önerisi

anon35

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
15
Arkadaşlar merhaba. Belirttiğim üzere 2k monitör arayışındayım fakat. Şöyle Minimum 240 Hz olsun istiyorum. Ama malum fiyatlar baya yüksek... Önerebileceğiniz; atmış olduğum monitörler arasından veya sizlerin kullanıp benim bakmadığım monitör var ise tecrübe ve tavsiyelerinizi beklemekteyim. İps, Vesa, Pivot olacak. Teşekkürler

en üstteki 10bit renk derinliği sunuyor ama 180hz 2K alıyorsan 240 olması güzel olur fps çok oynamayacak olsan bile 240 güzel olurdu ama üstüne 5-6K daha koyul samsungdan oled almanı asiri buyuk siddetle tavsiye ederim

en üstteki 10bit renk derinliği sunuyor ama 180hz 2K alıyorsan 240 olması güzel olur fps çok oynamayacak olsan bile 240 güzel olurdu ama üstüne 5-6K daha koyul samsungdan oled almanı asiri buyuk siddetle tavsiye ederim
Samsung OLED i indirimde kaçırdım aga ya. o yüzden biraz zor 20 fiyatlara çıkmam. FPS de, Hikaye de oynanılacak o yüzden 240 arayışındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k koyup oled al, aksi halde içlerinden vg27aqml1a’yı öneririm.
Aga evet fiyat olarak ta aradıklarım olarakda mevcut üründe. Ama görünüşü nasıl en çok bunu merak ediyorum ekranın çıplak göze verdiği hissiyatı. Elimde 25 AOC var gerçekten güzel görüntü renkler vs. Asus un kimi modelinde soluk renkler görmüştüm bir zamanlar. Bu da öyle midir acaba

Samsung OLED i indirimde kaçırdım aga ya. o yüzden biraz zor 20 fiyatlara çıkmam. FPS de, Hikaye de oynanılacak o yüzden 240 arayışındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga evet fiyat olarak ta aradıklarım olarakda mevcut üründe. Ama görünüşü nasıl en çok bunu merak ediyorum ekranın çıplak göze verdiği hissiyatı. Elimde 25 AOC var gerçekten güzel görüntü renkler vs. Asus un kimi modelinde soluk renkler görmüştüm bir zamanlar. Bu da öyle midir acaba
Şu konuya bakın:

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" modelini kullanıyorum memnunum.​

Eğer bugün sıfır alacak olsam samsung g6 oled alırdım.
Sıralamam şöyle olurdu.
1-Samsung g6 oled
2-Dell
3-Asus
Bendeki Asus 2k 144 HZ'de 10 bit destekliyor onu da ek bilgi olarak belirteyim.

yaklaşık 1 ay önce aldım fiyatı biraz fazla ama görüntü kalitesi renkler vs muhteşem ben indirimde 15k ya almıştım
32 inç curved bana gelmez aga

merhabalar asus rog xg27acs modelini değerlendirebilirsin 180 hz 1ms 27 inç pivot özellik ve typc girşli bir ürün ( laptoptan görüntü aktarmak için girişi) değelendirebilirsin

Geri