ChristianSerratos
80+ Silver
10 bin bütçede daha iyisi var mıIPS daha mantıklı, ilk linkteki asus olanı tavsiye ederim Paneli renkleri oldukça iyi bir monitör.
Taksite çok vade alıyorDell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
İade ettim renk paneli çok cansız
ayarlama yapmadın mı hiçTaksite çok vade alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptım cansızayarlama yapmadın mı hiç
çok mu cansız nasıl ?Taksite çok vade alıyor
Cansız olma ihtimali yok zaten şuana kadar 6-7 farklı MSI monitör kullandım sadece ilk nesil MSI monitörler cansız renklerdeydi ondan sonra ki her seride üstüne koydular bizzat bu modeli kullanmadım ama kağıt üstünde bu kadar iyi duracak ve renksiz olacak, sanmıyorum.çok mu cansız nasıl ?
Adobe RGB desteği var %93 sRGB kapsamı %150 , Renk sayısı 1,07 milyar Quantum Dot, söylemiyorum bile
bizzat olarak kullanıyorum o yüzden şaşırdım tam tersi ayar kısıyorum benCansız olma ihtimali yok zaten şuana kadar 6-7 farklı MSI monitör kullandım sadece ilk nesil MSI monitörler cansız renklerdeydi ondan sonra ki her seride üstüne koydular bizzat bu modeli kullanmadım ama kağıt üstünde bu kadar iyi duracak ve renksiz olacak, sanmıyorum.