2K Monitör 900 ( dokuz yüz ) TL?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
benim 3 sipariş de hazırlanıyor hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam arayıp tam olarak ne dediniz
Aradım dedimki benim siparişim hakkimda bilgi almak istiyorum 26 ocaktan beri bilgi verilmedi onlar da baktı sonra dediki yanlış fiyat hatasından dolayı kargoya verilmemiş ama ben tekrar kargo için talep acicam dedi bende ok dedim belki gelir ama yanlış fiyat dediği için gelmez ztn

Aradım dedimki benim siparişim hakkimda bilgi almak istiyorum 26 ocaktan beri bilgi verilmedi onlar da baktı sonra dediki yanlış fiyat hatasından dolayı kargoya verilmemiş ama ben tekrar kargo için talep acicam dedi bende ok dedim belki gelir ama yanlış fiyat dediği için gelmez ztn
hocam benimkiler hala hazırlanıyorda iade talebi yerse ben de yaparım

gelmedi mi monitörleriniz ?

Bu iptalleri normal Satıcı yapsa cezai bedeli oluyor güya. Firma kendisi yapınca ceza olacak mı bakalım.

Bu site güvenilir mi normalde ?

Bu iptalleri normal Satıcı yapsa cezai bedeli oluyor güya. Firma kendisi yapınca ceza olacak mı bakalım.
Pazaryeri kendi iptal ederse satıcıya herhangi bir cezai işlem uygulanmaz. Eğer Satıcı kaynaklı bir kusur ise satıcıya cezai işlem veyahut kupon bedeli yansıtılır. Fiyat farkı kabul edilebilir bir fark olsaydı hakem heyetine giderseniz alırsınız monitörü o fiyata diyebilirdim. Ancak bu kadar fiyat farkı ile hakem heyeti kazanamazsınız.

Adamlar bizim parayı faize yatırdılar herhalde ne monitörleri iptal ediyorlar ne de para iadesi

1706537756963.png

Ürünün piyasa fiyatı 7899₺ 900₺ ye kim kime gönderir. Daha önce gönderilen ürünlere bakmayın onlar gözden kaçmıştır. Yoksa kimse zararına mal göndermez kimse babasının oğlu değil. 75₺ tava sattığımız zamanı biliyorum kimseye göndermedik bütün siparişleri iptal ettirdik cezai işlem uygulandı tabii ki.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris