Neler Yeni

2K Monitör almayı düşünüyorum, yardımcı olabilir misiniz?

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Bütçe
8000
Arkadaşlar 2k Monitör almayı düşünüyorum. Amazon üzerinden olabilirse daha iyi olacaktır. İndirimim felan mevcut. Ama ille de oradan olsun diye bir kaide yok. En F/P olanlara bakabiliriz. Bütçe olarak 7-8 hadi maks 9 ama 9 bine çıkmak zor olacaktır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de önerdiğiniz monitörün bir kaç özelliğinden bahsedebilirseniz çok iyi olur, şu yüzden iyi, bu yüzden kötü gibi vsvs.

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Hocam şuna bakabilirsiniz, vade farksız 6 taksit mevcut: https://amzn.eu/d/hKVYlSH

2K bu özelliklerde piyasadaki tercih edilebilir modellerden biri. Paneli rapid ips, renkleri güzeldir, 180Hz, pivot dahil tüm alçaklık yükseklik vb. ayarlar da mevcut.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar 2k Monitör almayı düşünüyorum. Amazon üzerinden olabilirse daha iyi olacaktır. İndirimim felan mevcut. Ama ille de oradan olsun diye bir kaide yok. En F/P olanlara bakabiliriz. Bütçe olarak 7-8 hadi maks 9 ama 9 bine çıkmak zor olacaktır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de önerdiğiniz monitörün bir kaç özelliğinden bahsedebilirseniz çok iyi olur, şu yüzden iyi, bu yüzden kötü gibi vsvs.
Bütçenizi biraz aşıyor ama

Veya bütçenize göre. buda olabilir

-Ama Yukarıdaki arkadaşın önerdiği MSİ'da baya iyi ama fiyatı biraz fazla uygun gibi geldi (yani eğer doğruysa ve bı problemi yoksa internetten bı araştırın) eğer bu sorun yoksa Kesinlile arkadaşın attığı monitörü alın geçin⬇️

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriler için teşekkürler, hepsine tek tek bakacağım, daha başka öneriler görürsem onlara da bakmak isterim

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Daha farklı monitör önerileri olan var mı?

Top Bottom