2K monitör bu 3ünden hangsini almalı

Arkadaşlar merhaba 2k monitör alacağım bir kaç tanesi arasında kaldım konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardım edebilirseniz sevinirim.

MSI G274QPF E2

ViewSonic VX2780J-2K

AOC Q27G4X

Ya da bunlar dışında bu fiyat bandında bir önerisi olan varsa da beklerim.
ilk tercihim msi g274pf e2 olurdu sonra aoc q27g4x olurdu msi I rapid ips olmasından dolayı tercih ederdim aoc ise Fast ips özelliği olduğunu hatırlıyorum o yüzden viewsonic normal ekstrası olmayan bir monitör o yüzden o son tercihim olurdu

ilk tercihim msi g274pf e2 olurdu sonra aoc q27g4x olurdu msi I rapid ips olmasından dolayı tercih ederdim aoc ise Fast ips özelliği olduğunu hatırlıyorum o yüzden viewsonic normal ekstrası olmayan bir monitör o yüzden o son tercihim olurdu
Viewsonic diğerlerine göre 1500 lira daha ucuz. Fiyat farkına değer mi sence msi ya da aoc almak viewsonic yerine ?

Viewsonic diğerlerine göre 1500 lira daha ucuz. Fiyat farkına değer mi sence msi ya da aoc almak viewsonic yerine ?
msi Rapid ips aoc Fast ips diğeride normal ips panel kesinlikle değer ve wievsonic e göre daha uzun süreli olucaktır çünkü kalitesiz bir monitörde bu tarz panel özellikleri olmaz

MSi Al geç hocam

Geri