165hz altını kesinlikle önermiyorum.Bu kriterlere uygun monitör tavsiyelerinizi bekliyorum (İtopya indiriminden M27Q alacaktım fakat indirim bitti)
monster A32Bu kriterlere uygun monitör tavsiyelerinizi bekliyorum (İtopya indiriminden M27Q alacaktım fakat indirim bitti)
Neden ? 144 Hz ile arasında o kadar fark var mı165hz altını kesinlikle önermiyorum.
Nereden aldınızBen yeni Asus vg27aq aldım 165 Hz gsync ıps panel
kendimce söylüyorum 144 alcağına 165 almanı öneririm ikisinide uzun süre kullanmış olarak fark çok bariz monitör tuşlarıylada açılan ayarlar sayesinde fark ortaya çıkıyor almışken artık 165 alın bence 144 modası geçtiNeden ? 144 Hz ile arasında o kadar fark var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden aldınız
Neden ? 144 ile 165hz arasında bir fark neredeyse yok en büyük fark 144 ile 60hz arasında.165hz altını kesinlikle önermiyorum.
aynen 144 ve 165 arasında fark yok boşu boşuna fazla vermeyin.Neden ? 144 ile 165hz arasında bir fark neredeyse yok en büyük fark 144 ile 60hz arasında.
Turkcell pasaj da indirimde şuanda 4 günü falan vardı indirimin bitmesineNeden ? 144 Hz ile arasında o kadar fark var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden aldınız