Msi veya bunu alınGigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
attığım model nasılMsi veya bunu alın
Msı 144hz ve va panel hemde 4200 TL.attığım model nasıl
O model hoş gözüküyor rgb si bile var ama bence aynı fiyatın 1k altında aynı performansı veren monitörler varken tercih edilmez ama sizin kararınız kullanıcak sizsinizattığım model nasıl
İkiside va panel.O model hoş gözüküyor RGB si bile var ama bence aynı fiyatın 1k altında aynı performansı veren monitörler varken tercih edilmez ama sizin kararınız kullanıcak sizsiniz
ALTERNATİF:
MSI 27" OPTIX G27CQ4 Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" OPTIX G27CQ4 Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ALTERNATİF kelimesini oraya boşuna yazmadımİkiside va panel.
Gördüm ama bence önerilmemeli bu bütçede ıps panel zorunluluk olmalı bana göre.ALTERNATİF kelimesini oraya boşuna yazmadım
ips istiyorumda göremedm gigabyt markasını beğenmyrm ve kavisli ekran istyrmGördüm ama bence önerilmemeli bu bütçede ıps panel zorunluluk olmalı bana göre.
Gigabyte neden beğenmiyorsunuz curver ve ıps panel yokki hocam.ips istiyorumda göremedm gigabyt markasını beğenmyrm ve kavisli ekran istyrm
kavisli istiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/msi...4hz-1ms-mprt-curved-freesync-led-monitor.html bu hoşuma gittiGigabyte neden beğenmiyorsunuz curver ve ıps panel yokki hocam.