hikayeli oyunlar oynuyorsan 27 inç almanı tavsiye ederim10k ama oralara cokta cikmak istemiyorum hikayeli oyunlar oynanacak
Hocam şu üründen çok memnun kaldıkKonuda bahsedildiği üzere 2K çözünürlüklü IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum; güncel piyasayı tam olarak bilmiyorum, bu yüzden önerilerinize açığım.
Hocam bende bu ürüne dikkat etmiştim ancak olumsuz konuşan çok oldu diye güvenemedim. Kullanıyor musunuz?Hocam şu üründen çok memnun kaldık
Fast IPS - 180Hz - 2K Qhd - 0,5ms gecikme - FreeSync / Gsync - HDR 400 var - RGB ışıklı felan.
Renk doğruluğu ve panel kalitesi bayağı iyi. Bir tane bile ölü piksel çıksa koşulsuz şartsız ürün değiştirebiliyorsun
https://www.REFERAL LİNK!Ok7GhZFZZy/
Hocam AOC Q27G42ZR ile bunun arasında kaldım sence hangisi bide bunu hangi siteden satın alabilirim
Hocam bunu gaçen hafta kuzenime aldık. Renk doğruluğu ve görüntü kalitesi muazzam. Ayrıca adamlar en ufak bir sorunda ürünü değiştirme garantisi veriyor panel konusunda.Hocam bende bu ürüne dikkat etmiştim ancak olumsuz konuşan çok oldu diye güvenemedim. Kullanıyor musunuz?
hocam buna bakmamıştım bu daha iyiymiş ama yok ben beyaz renk severim dersen philips evnia düşünebilirsin ama bu aoc daha iyiHocam AOC Q27G42ZR ile bunun arasında kaldım sence hangisi bide bunu hangi siteden satın alabilirim