Clayz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,266
bu forumdakı herkes köylüBirisine köylüsün dediğimde dava yemiştim. Konuşmayı beceremiyorsan sus ve büyüklerini dinle...
bu forumdakı herkes köylüBirisine köylüsün dediğimde dava yemiştim. Konuşmayı beceremiyorsan sus ve büyüklerini dinle...
Arkadaşınıza sorabilir misiniz 10 bit oluyor mu monitör? Paneliyle alakalı bilgi edinmek için baktım da G24H2 ile aynı paneli kullanıyor gibime geldi.Tayfun hocanın attığı 24 inç 2K monitörü bi tanıdık RTX 5070'li sistemi için aldı çok memnun. 2K 24 inç monitörleri hep sevmişimdir netlik epey güzel oluyor panel tırt olmadığı sürece. Satıcı da Amazon'ken değerlendirmeni öneririm beğenmezsen 30 gün koşulsuz şartsız iade etme hakkın var.
Altıüstü monitör alıyorsunuz, sanki telefon alıyormuş gibi muamele çekiyorsunuz. Paranızı elinizden alıp zorla KTC veya Koorui aldıracak değilim. Ön yargılı olmak istemeyenler ama ne olduğu belli olmayan çer çöp markaları da tercih etmek istemeyenler için biçilmiş kaftan bu markalar. Siz kendinizi marka diye şartlarsanız markanın işine gelir zaten. Bak üstteki kullanıcı arkadaşına Koorui'yi aldırmış en dip fiyatta satılan monitörlerden biri olmasına rağmen kullanıcı memnun. Çünkü saygın bir sürü profesyonel incelemeci bu markaları öneriyor. Tamam, marka kalitesi açısından Asus veya Msı değiller ama bütçeniz yoksa giriş seviyede bu tarz markaları değerlendirmek gerekiyor. Telefon olsa sallıyorum xiaomi gibi dolu olacak ama ıphone yazılımı yok 2 yıl sonra kasar dersiniz anlarım. Bunda kasma cart curt da yok. Görüntü kalitesi iyiyse ve 2 gün sonra bozulmuyorsa tamamdır yani ötesi yok. Ekran kartı da değil sürücüden dolayı stutter vs yaşarım AMD almam diyin. Monitör bu savunulacak bir tarafı da yok yani.bazi arkadaslarin yazdiklari seye benziyor; bi ara sokta satilan mallar vardi. ucuz olan duyulmamis markaya da piyasada bilinen marka olana da ayni sirket yapiyordu. birine kiytirik/ucuz uretim yapip malinin ucuz olmasini sagliyodu. diger bilinen markaya ise urunu daha kaliteli uretip oyle satiyordu. ben de olsam bilindik markalardan ilerlerim
Arkadaşınıza sorabilir misiniz 10 bit oluyor mu monitör? Paneliyle alakalı bilgi edinmek için baktım da G24H2 ile aynı paneli kullanıyor gibime geldi.
O monitör 10 bit olabiliyor. HKC'nin sitesine giremedim ama koorui G2421V için 16.7milyon renk demiş. Yine de emin olmak istiyorum 10 bit olma ihtimaline karşı. Koorui, HKC'nin markası olduğu için HKC ürünlerine Koorui etiketi basıp satıyor olma ihtimalleri var.
![]()
HKC G24H2 23.8 inch 2K High-Definition 180Hz Up And Down Rotating HDR400 Monitor Fast IPS Esports - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Eğer 10bit oluyorsa Csot, 8bit olabiliyorsa BOE paneli kullanıyor yüksek ihtimal.
185.226.160.64 - Please verify yourself to continue
www.panelook.com
940:1 kontrast oranı var monitörün. Siyah açısından tatmin etmez. Bu fiyat bandında renk gamutu ve parlaklığı yüksek. Hız olarak da normal seviyede. 2k 24inç olması da onu özel kılan özelliklerden birisi. Fiyatı da aşırı uygun zaten. AOC'un bundan daha yüksek kontrastlı ve ergonomisi iyi olan (pivot, yükseklik ayarı, hoparlör vs var) monitörü var Q25G4SR, marka ürün tam 2 katına satılıyor. Marka değeri ve ekstraları çıkartırsak fiyatı abartı uygun durmuyor zaten.Hocam monitör Sherlock'u gibisin emeğe saygı8 bit, 2K 165 Hz(DP 1.2 kabloyla bağlamış) kullanıyormuş. Dediğin gibi BOE panel galiba. "Siyahlar doğal olarak çok tatmin edici değil ama istediklerimi fazlasıyla verdi bu fiyatta" dedi. Bir süre daha kullanıp memnuniyeti devam ederse ikincisini alacakmış çift monitör takılmak için.
940:1 kontrast oranı var monitörün. Siyah açısından tatmin etmez. Bu fiyat bandında renk gamutu ve parlaklığı yüksek. Hız olarak da normal seviyede. 2k 24inç olması da onu özel kılan özelliklerden birisi. Fiyatı da aşırı uygun zaten. AOC'un bundan daha yüksek kontrastlı ve ergonomisi iyi olan (pivot, yükseklik ayarı, hoparlör vs var) monitörü var Q25G4SR, marka ürün tam 2 katına satılıyor. Marka değeri ve ekstraları çıkartırsak fiyatı abartı uygun durmuyor zaten.