7000 TL'ye 2K IPS Monitör Tavsiyesi

Kim diyor teknik servis belli değil diye hocam, distribütörü Eksa Bilişim (Game Garaj) , bana pek bilinmedik gibi gelmedi :kekw:

Garanti kabul etmeyen, yanlış kart gönderip üzerine yatan, mining yapılmayan ekran kartını "mining yapıldı" diyerek garanti dışı gösteren firma mı? He baya iyiymiş o ya.

Garanti kabul etmeyen, yanlış kart gönderip üzerine yatan, mining yapılmayan ekran kartını "mining yapıldı" diyerek garanti dışı gösteren firma mı? He baya iyiymiş o ya.
Valla başkası ne yaşamıştır bilmem ama bana fanım arızalandı diye sıfır fan kiti göndermişlerdi. Bir sorunum olmadı müşteri hizmetleri ile.

Koorui yi satan Amazon hiçbir sorun olmaz alabilirsiniz bütçenize göre.
İndex aynı zamanda Asusa falan da bakıyor.
Desktop Screenshot 2025.09.27 - 01.16.02.81.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KTC ve Asus İndex bilişim sana uyar mı?

Tayfun hocanın attığı 24 inç 2K monitörü bi tanıdık RTX 5070'li sistemi için aldı çok memnun. 2K 24 inç monitörleri hep sevmişimdir netlik epey güzel oluyor panel tırt olmadığı sürece. Satıcı da Amazon'ken değerlendirmeni öneririm beğenmezsen 30 gün koşulsuz şartsız iade etme hakkın var.

Valla başkası ne yaşamıştır bilmem ama bana fanım arızalandı diye sıfır fan kiti göndermişlerdi. Bir sorunum olmadı müşteri hizmetleri ile.

Hocam amacım tartışma yaratmak değil. Herhangi bir markanın fanboyuda değilim. Sadece bu konuda canı yanan çok kişi gördüm ve yaşımdan dolayı biraz eski kafalıyım. Atıyorum şu anda, oyuncular arasında moda olan Wraith falan var ya, öldürseler almam galiba. Giderim Razer alırım. Çünkü aynı mouse'ı 13 sene kullandım. Kimse Wraith'in bir ürününü 13 sene kullanamaz gibi geliyor. Dediğim gibi marka kötülemek ya da tam tersini yapmak istemem. Sadece benim görüşüm. Ben bu arkadaşın yerinde olsam biraz daha para biriktirip güzel bir monitör alırdım. Ama siz güzel diyorsanız hayırlı uğurlu olsun o zaman, diyecek bir şey yok. :D

Öneri için teşekkğr ederim 6500 tl ye samsung oddyse G5 var o da 2k 27 inch ıps 144hz ikisi arasındayım siz ne dersiniz
Link?

Rehberime bir göz at:

Link?

Rehberime bir göz at:
https://shbd.io/s/H2EPY0qR Va panelmiş karıştırdım

Hocam amacım tartışma yaratmak değil. Herhangi bir markanın fanboyuda değilim. Sadece bu konuda canı yanan çok kişi gördüm ve yaşımdan dolayı biraz eski kafalıyım. Atıyorum şu anda, oyuncular arasında moda olan Wraith falan var ya, öldürseler almam galiba. Giderim Razer alırım. Çünkü aynı mouse'ı 13 sene kullandım. Kimse Wraith'in bir ürününü 13 sene kullanamaz gibi geliyor. Dediğim gibi marka kötülemek ya da tam tersini yapmak istemem. Sadece benim görüşüm. Ben bu arkadaşın yerinde olsam biraz daha para biriktirip güzel bir monitör alırdım. Ama siz güzel diyorsanız hayırlı uğurlu olsun o zaman, diyecek bir şey yok. :D
Biraz gelenekçisiniz sanırım, her ürün veya marka hakkında peşin hüküm vermemek gerek, aksi halde iş biraz markacılığa gidiyor ve belli bir yankı fanusunun içinde kalıyoruz. Rekabet iyidir hoştur, gelen her markayı veya ürünü bu kadar da sert gömmemek gerek diye düşünüyorum. Yeniliğe açık olmanızı tavsiye edebilirim , üzülmezsiniz güvenin bana :D Bilmediğiniz çokça marka çokça ürün olabilir :)

Demek istediğinizi anlıyoruz ama KTC ve Koourui underrated markalar. Asus ve MSI dışına çıkmamak siz bir şey kazandırmaz, aksine kaybettirir. Dell, Lenovo ve aoc gibi markalara bile bilinmedik almak istemiyorum diyen arkadaşlar gördüm. Bu arkadaşların bilmemesi bu markaları kötü mü yapıyor? Ön yargıyı bırakmak lazım. Epeyden bakarak öneri yapmıyoruz zaten dikkat ettiyseniz. Sizin hiç bilmediğiniz profesyonel incelemecilere, kaynaklara bakarak öneriyorum. Bos beles bilgi versem eyvallah ama kanıt atıyoruz, istersen profesyonel incelemecilerden
de örnek paylaşırım diyorum. 3-5 koyup MSI-Asus alırımı geçelim. Eko sistem yapmıyorsanız mantığı yok. O bile ne kadar mantıklı meçhul. MSI ın 8k ya sattığı ürünün renk testi ortada. Bozulma mevzusuna gelince her markada kronik ürün var. Asus veya MSI alınca bozulmayacağının garantisini veremez kimse. Ha şöyle bir şey var gamebooster gibi bozulmaya meyilli dandik monitörler üreten monitör alırsanız sıkıntı tabii. Ama Koorui veya KTC nin gamebooster gibi dandik olmadığı da ortada yani. Örnek olarak KTC markası profesyonel incelemecilerin radarlarına girdi. İleri de diğer incelemeciler de görüp önermeye baslayacak. Bazılarının abonesi düşük diye bakmayın. Kağıtüstü verileri okuyup geçen buna da inceleme diyenlere taş çıkartırlar. Bilindik teknoloji kanalları da var. Araştırma yapanlar bilir.
https://youtu.be/L0yiX6CysnQ?si=CcmRuPqDJ4emXAAD
https://youtu.be/FdWj226x4zE?si=w00wmZCoAXMwbrkg

Son düzenleme:
Geri