TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
2k monitöre ihtiyacım var mümkünse 27inç sabahki g5i alamadım maalsef 5kya kadar bütçem var acelem yok indirim beklerim
daha indirim beklesem mi bi önce halletsem mi kararsızımViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 2K 1MS 165 Hz Kavisli Oyun Monitörü + Woodpad 10 Grafik Tablet : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 2K 1MS 165 Hz Kavisli Oyun Monitörü + Woodpad 10 Grafik Tablet : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam ben de sıcak fırsatlardan gördüm ve satın aldım. Yanında grafik tableti de veriyor 900 TL civarında tablet 4100 e falan almış oluyorsun monitörü bence iyi fiyatı.
evet onu diyorum alamadım maalesefbugün 3500₺ e samsung 27 inc 2k 144 hz 1 ms aldılar
Hocam eski indirim tutarlarına baktım daha indirime gireceğini düşünmediğim için satın aldım ve geçtim. Ben de sistem topladığımdan fiyat araştıra araştıra gidiyordum fakat fiyatı iyi düşmüş bunun. En kötü grafik tableti Sahibinden'de satabilirsiniz. Bence alman senin yararına olur çünkü İtopya gibi yerler vade farkı alırken bu monitör 6 ya vade farksız bölünüyor , eğer 12 ye bölmek istersende 281 tl gibi bir vade farkı çıkıyor.daha indirim beklesem mi bi önce halletsem mi kararsızım
Hocam çok zor ya o indirimi yakalamak 17.00 da paylaşılmış 17.02 de indirim bitmiş.evet onu diyorum alamadım maalesef
kredi kartında limit yok :/ nakit alıcamHocam eski indirim tutarlarına baktım daha indirime gireceğini düşünmediğim için satın aldım ve geçtim. Ben de sistem topladığımdan fiyat araştıra araştıra gidiyordum fakat fiyatı iyi düşmüş bunun. En kötü grafik tableti Sahibinden'de satabilirsiniz. Bence alman senin yararına olur çünkü İtopya gibi yerler vade farkı alırken bu monitör 6 ya vade farksız bölünüyor , eğer 12 ye bölmek istersende 281 TL gibi bir vade farkı çıkıyor.
ben sepete ekledim kartta para yoktuHocam eski indirim tutarlarına baktım daha indirime gireceğini düşünmediğim için satın aldım ve geçtim. Ben de sistem topladığımdan fiyat araştıra araştıra gidiyordum fakat fiyatı iyi düşmüş bunun. En kötü grafik tableti Sahibinden'de satabilirsiniz. Bence alman senin yararına olur çünkü İtopya gibi yerler vade farkı alırken bu monitör 6 ya vade farksız bölünüyor , eğer 12 ye bölmek istersende 281 TL gibi bir vade farkı çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çok zor ya o indirimi yakalamak 17.00 da paylaşılmış 17.02 de indirim bitmiş.
Anladım hocam umarım indirim bitmeden yetişebilirsin. Diğer 2K monitörlerle karşılaştırıldığında ilk 3 e girdiğini gördüm bu monitörün fiyatına göre iyi sonuç gerçekten. Asuslar daha yüksekten listeleniyor.kredi kartında limit yok :/ nakit alıcam
ben sepete ekledim kartta para yoktu
hala parayı toplamaya çalışıyorum az bişi kaldı
1-2 saate biterse yetişememhttps://www.amazon.com.tr/deal/dd0565c1?ref=dlx_early_gd_dcl_img_19_dd0565c1_dt_sl7_92&t
1-2 saate indirim bitebilir güzel monitorler var
Hocam 12.00 da bitiyor 50 tl indirimi var bide amazon.com.tr nin sanırım1-2 saate biterse yetişemem
Prime day bitiyor ama bunlarin indirimi bitermi bilemem hocam goz atarsiniz1-2 saate biterse yetişemem
takipteyim zatenPrime day bitiyor ama bunlarin indirimi bitermi bilemem hocam goz atarsiniz