4070ti için bunu önerir misiniz? Nasıl bir monitör almalıyım? Ben de bakınıyordum açıkçasıHayırlı olsun.
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Hocam bu bütçede çok iyi bir monitör, kesinlikle öneririm.4070ti için bunu önerir misiniz? Nasıl bir monitör almalıyım? Ben de bakınıyordum açıkçası
Buna baktım güzel monitör vesa desteği yok konuya eklemeyi unutmuşum vesa destekli arıyorum var mı bildiğinizHayırlı olsun.
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Vesa desteği var sanırım hocam emin misiniz olmadığına?Buna baktım güzel monitör vesa desteği yok konuya eklemeyi unutmuşum vesa destekli arıyorum var mı bildiğiniz
Bir sitede yok bir sitede var yazıyor emin değilim inceleme videosu izlicem müsait olduğumdaVesa desteği var sanırım hocam emin misiniz olmadığına?
İndirime girse çekecem hemen güzel monitörASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
ASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
bu monitörde ghosting ve ışık sızması problemi mevcut mu çerçeveli olması kötü vg27aq1a olanın çerçevesi yok meselaASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
ASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com