Neler Yeni

2K Monitörlerde Çözünürlüğe Bağlı Olarak Hz Nasıl Değişiyor ?

HounQues

80+
Reaksiyon skoru
3
Şimdi benim merak ettiğim şey misal 2k 240hz monitörüm var ben bunu 1920x1080 e çekince hz değerim kaça düşer veya yükselir Daha üste çıkınca mesela 3440x1440 yapınca neler olur hz değerinde bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Bunun bir tablosu vs. var mı yoksa modelden modele markadan markaya göre değişiyor mu ?

Şimdi benim merak ettiğim şey misal 2k 240hz monitörüm var ben bunu 1920x1080 e çekince hz değerim kaça düşer veya yükselir Daha üste çıkınca mesela 3440x1440 yapınca neler olur hz değerinde bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Bunun bir tablosu vs. var mı yoksa modelden modele markadan markaya göre değişiyor mu ?
çözünürlük düşürürsen bile aynı hz alabilirsin ama monitörünün desteklemediği çözünürlükte aynı hz değerlerini göremeyebilirsin.

çözünürlük düşürürsen bile aynı hz alabilirsin ama monitörünün desteklemediği çözünürlükte aynı hz değerlerini göremeyebilirsin.
Ya şimdi 2k monitör 4k yı destekleyemez demi en fazla WQHD oluyor sanırım yani 3440x1440 değil mi ?

Hocam monitörünüz WQHD ise alırsınız tabi
Bahsettiğim o değil hocam 2k dedim ya monitör 2560x1440 orijinali yani ben çözünürlüğü arttırırsam 3440x1440 a alırsam hz değeri nasıl değişir diye sormuştum :)

hocam bakabiliyorsunuz hz değerine yükselttikten sonra max kaç yapabiliyorsunuz ona bakın

Bir ara öyle modeller vardı aslında ama galiba artık üretilmiyorlar. Çözünürlük düşünce Hz değerinin artması olmadık şey değil ama bayağıdır denk gelmedim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,782
Üyeler
173,070
Son üye
MühimDeğil
Geri