Neler Yeni

Öneri 2K monitörlerden hangisi daha iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
Arkadaşlar selamlar aşağıdaki 2k monitörlerden hangisini almak mantıklı olur? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Valorant, fifa, battlefield, hitman gibi oyunlar oynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
++ beyler fikirleriniz önemli spam için kusura bakmayın

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Arkadaşlar selamlar aşağıdaki 2k monitörlerden hangisini almak mantıklı olur? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Valorant, fifa, battlefield, hitman gibi oyunlar oynuyorum.

eger sistemin cok güclü ise dell al ama orta düzeyde ise LG al bende LG nin var tavsiye ederim..

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

https://m.n11.com/urun/msi-g274qpx-...hd-ips-led-monit or-44771060?magaza=incehesap
kronik sorunu yoksa dell güzel monitöre benziyor asus olan tam bir fp monitörü lg olanda güzeldir

kısacası bütçe varsa ve kronik sorunu yoksa dell

fp olarak ise asus

bu bütçeye daha iyi monitörlerde olabilir bu aralar monitör piyasasını takip etmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
eger sistemin cok güclü ise dell al ama orta düzeyde ise LG al bende LG nin var tavsiye ederim..
Teşekkür ederim cevap için. 3080ti ve 7800x3d var valorant için yüksek fps hedeflemek için bu monitörleri tercih ediyordum, ileride ekran kartımda değişecek tabi. 2k oynanır mı bu sistemle?

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
Dell heralde en iyisi içlerinde ama biraz pahalı bir ürün. FPS oyunları ne kadar önceliğinizde bilmiyorum ama ilk önceliğiniz değilse MSI G274QPX öneririm. Renkler ve kontrast gibi konularda bayağı iyi MSI ama yavaş bir model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
Dell heralde en iyisi içlerinde ama biraz pahalı bir ürün. FPS oyunları ne kadar önceliğinizde bilmiyorum ama ilk önceliğiniz değilse MSI G274QPX öneririm. Renkler ve kontrast gibi konularda bayağı iyi MSI ama yavaş bir model.
Güncel olarak valorant ve battlefield gibi fps oyunları oynuyorum daha ekran kartı alacağım için delli elemek zorunda kaldım, 20hz için 4 milyar fazla vermeye gerek yok. Asus tuf ve diğerleri şuanda üçü kaldı 260hz asus tuf aralarında en fp olanı lgde güzel msida güzel modeller bilemedim çok kararsız kaldım hocam

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
Güncel olarak valorant ve battlefield gibi fps oyunları oynuyorum daha ekran kartı alacağım için delli elemek zorunda kaldım, 20hz için 4 milyar fazla vermeye gerek yok. Asus tuf ve diğerleri şuanda üçü kaldı 260hz asus tuf aralarında en fp olanı lgde güzel msida güzel modeller bilemedim çok kararsız kaldım hocam
Hocam Battlefield'da yavaşlığın çok sorun olacağını sanmıyorum ama valorantta sıkıntı olabilir gecikme değerlerinin yüksek olması. Bence bir öncelik belirleyin, bu öncelik görsel kaliteyse MSI'ı alın. Rekabetçilik önemliyse valoda immo falansan daha hızlı olan diğer panelleri daha mantıklı.

MSI'yı almayacaksanız hızlı 2 tane model daha öneriyim:

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
Hocam Battlefield'da yavaşlığın çok sorun olacağını sanmıyorum ama valorantta sıkıntı olabilir gecikme değerlerinin yüksek olması. Bence bir öncelik belirleyin, bu öncelik görsel kaliteyse MSI'ı alın. Rekabetçilik önemliyse valoda immo falansan daha hızlı olan diğer panelleri daha mantıklı.

MSI'yı almayacaksanız hızlı 2 tane model daha öneriyim:
Hem görsel kalite hem hz açısından hangisi iyiyse onu almak istiyorum birbirine benzer 4 monitöre bakıyor gibiyim inceledikçe ama farklı şeyleri olabilir

RandyRozz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cemal
Asus modeli yani vg27aqml1a'yı alabilirsin.

Top Bottom