Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Hayırlı olsun kaça aldınız ölü piksel ışık sızması vb varmı gelince yazarmısınız
biraz değişik geliyor ama netlikde bir şey yok sadece garip geliyor uzaklaşıkyormuş gibi görüntüBulanıklık oluyor mu hocam
5400Hayırlı olsun kaça aldınız ölü piksel ışık sızması vb varmı gelince yazarmısınız
5400ne kadara aldın reis
MSI G274QPF-QD Monitör bende bu var bunda mesela 6750 xt ile 1080 ile oynarken acayip bulanık oluyor o yüzden orijinal çözünürlük ne ise onunla oynamanız veya kartınızı değiştirmenizşuan monitör ü vsr ile 2k da kullanıyorum ve 1080p ile 2k arasında fark yok
usta kartı değiştirmem çünkü gereksiz aklıma fsr 2.0 açmak geldi nasıl olsa 2k değilmi fazla belli olmaz diye düşünüyorumMSI G274QPF-QD Monitör bende bu var bunda mesela 6750 xt ile 1080 ile oynarken acayip bulanık oluyor o yüzden orijinal çözünürlük ne ise onunla oynamanız veya kartınızı değiştirmeniz
Fsr 2 sanal olduğu için pek güvenmemek lazım o yüzden bence eğer bütçeniz yetiyor ise kartınızı satın yenisini alın alıcak iseniz Nvidia alınusta kartı değiştirmem çünkü gereksiz aklıma fsr 2.0 açmak geldi nasıl olsa 2k değilmi fazla belli olmaz diye düşünüyorum
2k medium oynamak yerine 1080p ultra oynasın daha iyi bence.RX 6600 yeterli 2K için. Medium'da oynarsın oyunları.
gereksiz değil 2k monitör almışsın fakat ekran kartın 6600 yaniusta kartı değiştirmem çünkü gereksiz aklıma fsr 2.0 açmak geldi nasıl olsa 2k değilmi fazla belli olmaz diye düşünüyorum
Monitör çok uyguna denk geldi ve şuanki kullandığımı dükkana getireceğimgereksiz değil 2k monitör almışsın fakat ekran kartın 6600 yani6700xt alırsan sorunun çzülür
Deneyeceğim daha gelmedi bekliyorum2k medium oynamak yerine 1080p ultra oynasın daha iyi bence.
Dün akşam rdr 2 test ettim 2k da 50 fps veriyordu 1080p de 65 ile 70 arası geziyordu ama kenar yumuşatma fxaa açık taa ise yüksekdeydi bende 2k da fsr 2.0 ı açtım gayet güzeldi görüntü 1080p de pikselleşme oluyor gibiydi ama 2k hiç bir sorun yoktu tabiFsr 2 sanal olduğu için pek güvenmemek lazım o yüzden bence eğer bütçeniz yetiyor ise kartınızı satın yenisini alın alıcak iseniz Nvidia alın