2K PC ÖNERİSİ UZUN VADELİ

abicik53

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba şuanda güncel olarak 2 k monitörüm var ve bir pc toplamak istiyorum. Sistemin beyaz parçalardan oluşmasını istiyorum ve lian li nin kasa ve fan modelleri çok hoşuma gitti fakat çok anlamadığım kendim paraçları ayarlayıp almaya biraz çekiniyorum açıkçası, pcnin diğer parçalarına gelicek olursak ekran kartı olarak 9070xt pure modelini düşünüyorum 30kya arkadaşım aracılığıyla yurtdışından alıcam fakat kalan parçaları burdan almayı düşünüyorum eğer 30k civarında daha iyi bir ekran kartı olursa tabikii onuda önerebilirsiniz.Son olarak kalan parçlarıda önerirseniz çok sevinirim beyaz parçalardan oluşması benim için önemli birde eski sistemimde intel vardı bu sefer amd işlemci kullanmak istiyorum fakat eğer intel daha iyi olacaksa intelde önerebilirsinz. Pcyi kullanma amacım bu senelik oyun olucak fakat 1 sene sonra bilgisayar mühendsiliği bölümü okuyacağım o yüzden o tür işlerde de benim işimi uzun süre görmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe olarak ise kesin bir şey söyleyemiyorum fiyatları çok bilemedeğim için fakat 100-110k civarı maksimum

Geri