2K Rahat Ayakkabı Önerisi

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Arkadaşlar bu civarlarda dayanıklı ve rahat ayakkabı önerir misiniz, tercihen Nike olsa daha iyi olur. Erkeğim ve 43 numara ayakkabı giyiyorum.

daha önce kullanmadım ancak çevremde kullanan çok. arkadaşların yorumlarına göre; rahat.
bugüne kadar hep spor yürüyüş koşu tarzında tabanı kalın ayakkabılar giydim bu tarz düz tabanlar hiç giymedim ondan soruyorum

ayakkabının satıldığı mağazalarda deneyip almak daha iyi olur senin için o zaman.
hocam birde instreet 2. kalite mi ürün satıyor yoksa bana öyle geldi oradan aldığım ayakkabılar normal nikeden aldığımdan daha çabuk yıpranıyor ve eskiyor bana mı öyle geliyor

hocam birde instreet 2. kalite mi ürün satıyor yoksa bana öyle geldi oradan aldığım ayakkabılar normal nikeden aldığımdan daha çabuk yıpranıyor ve eskiyor bana mı öyle geliyor
sanmıyorum öyle olduğunu. oradan memnun değilsen sportive üzerinden de alabilirsin.

sanmıyorum öyle olduğunu. oradan memnun değilsen sportive üzerinden de alabilirsin.

numara yok burada :(
Post automatically merged:

bakırköyde varmış numarası gideyim hem deniyim hemde belki farklı bişi bulurum outlet mağazalarıda varmış bu sitenin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri