IS220 koduyla 220 tl indirim oluyomuş![]()
Sneaker Modelleri ve Fiyatları | IN Street
Son moda sneaker modelleri uygun fiyatlarla instreet.com.tr'de! En ucuz ve şık sneaker çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.instreet.com.tr
bütçe artabiliyorsa düşünebilirsin.
rahat mı rahatsa alacağım![]()
Sneaker Modelleri ve Fiyatları | IN Street
Son moda sneaker modelleri uygun fiyatlarla instreet.com.tr'de! En ucuz ve şık sneaker çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.instreet.com.tr
bütçe artabiliyorsa düşünebilirsin.
daha önce kullanmadım ancak çevremde kullanan çok. arkadaşların yorumlarına göre; rahat.rahat mı rahatsa alacağım
bugüne kadar hep spor yürüyüş koşu tarzında tabanı kalın ayakkabılar giydim bu tarz düz tabanlar hiç giymedim ondan soruyorumdaha önce kullanmadım ancak çevremde kullanan çok. arkadaşların yorumlarına göre; rahat.
ayakkabının satıldığı mağazalarda deneyip almak daha iyi olur senin için o zaman.bugüne kadar hep spor yürüyüş koşu tarzında tabanı kalın ayakkabılar giydim bu tarz düz tabanlar hiç giymedim ondan soruyorum
hocam birde instreet 2. kalite mi ürün satıyor yoksa bana öyle geldi oradan aldığım ayakkabılar normal nikeden aldığımdan daha çabuk yıpranıyor ve eskiyor bana mı öyle geliyorayakkabının satıldığı mağazalarda deneyip almak daha iyi olur senin için o zaman.
sanmıyorum öyle olduğunu. oradan memnun değilsen sportive üzerinden de alabilirsin.hocam birde instreet 2. kalite mi ürün satıyor yoksa bana öyle geldi oradan aldığım ayakkabılar normal nikeden aldığımdan daha çabuk yıpranıyor ve eskiyor bana mı öyle geliyor
numara yok buradasanmıyorum öyle olduğunu. oradan memnun değilsen sportive üzerinden de alabilirsin.
![]()
İşte Sana Göre Sportif Bir Ürün!
Court Vision Lo Erkek Beyaz Sneaker Ayakkabı FN4019-001 1919.90www.sportive.com.tr
numara yok burada![]()