Neler Yeni

2K VA panelmi 1080p IPS HDR panelmi

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    7

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer
Hocam bende deli gibi 2k arıyorum Anlaşılan Va panel alicaz gibi duruyor..
gerçekten hocam 7000₺ gibi ciddi bir rakamı gözden çıkardım ama hala aradığım monıtoru bulamadım

sabanozsu

80+
gerçekten hocam 7000₺ gibi ciddi bir rakamı gözden çıkardım ama hala aradığım monıtoru bulamadım
Bende 7-7.5 k arası ayırdım bence en mantıklısı İncehesap gaming gecesini beklemek orada bile 6.200 Liraya aocun Va panel 27 inç 2k monitörü gelmiş bunu görünce çok üzüldüm Eski Aoc kullanicisiyim onnumara beş yıldızdır... Hemen alırdım Va olması umrumda olmazdı o fiyata F/P

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer
Bende 7-7.5 k arası ayırdım bence en mantıklısı İncehesap gaming gecesini beklemek orada bile 6.200 Liraya aocun Va panel 27 inç 2k monitörü gelmiş bunu görünce çok üzüldüm Eski Aoc kullanicisiyim onnumara beş yıldızdır... Hemen alırdım Va olması umrumda olmazdı o fiyata F/P
hocam şöyle diyeyim vatandan vs ıps panelin farklarına gözümle baktım youtubedan anlaşılacak bişey değil ıps çok farklı gibi

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar monitoru hem oyun hemde video film izlemek için alacağım oyunlarda 2k yı her oyun açmaz kasa rtx4060 8 gb ryzen 5 5600 16gb ram ama sadece film ve video için bide yükseklik ayarları gibi şeylerde önemli benim için vede bu ıps olanda monitörde g syınc yok ekran kartı nvdia olduğu için sorun yaratırmı monıtorler şunlar
1: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y27-30-27-165hz-0-5ms-mprt-freesync-oyuncu-monitor.html

2: https://www.itopya.com/msi-27-g27cq...nc-curved-1500r-wqhd-va-gaming-monitor_u22860
Ips tercih et bence

sabanozsu

80+
hocam şöyle diyeyim vatandan vs ıps panelin farklarına gözümle baktım youtubedan anlaşılacak bişey değil ıps çok farklı gibi
Hocam şöyle diyeyim AOC Va panelde kullandım IPS te Aoc için konuşuyorum Va paneli bile İps çok yakındı kaliteli markadır... Ama Samsung Va panel aldım çöptü hani markadan markaya baya fark var Va panelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ips tercih et bence
Hocam AOCun Va ları ipse çok yakın bir görüntü veriyor test edildi onaylandı ben şahsen bulursam 6.2 kya Gecenki gaming gecesindeki ürünü direk yapisacagim 27 inç Va panel Aoc 165 hz 2 k fiyat performanss

Starlex

80+ Silver
Hocam şöyle diyeyim AOC Va panelde kullandım IPS te Aoc için konuşuyorum Va paneli bile İps çok yakındı kaliteli markadır... Ama Samsung Va panel aldım çöptü hani markadan markaya baya fark var Va panelde

Hocam AOCun Va ları ipse çok yakın bir görüntü veriyor test edildi onaylandı ben şahsen bulursam 6.2 kya Gecenki gaming gecesindeki ürünü direk yapisacagim 27 inç Va panel Aoc 165 hz 2 k fiyat performanss
Onlara zam geldi diye duydum ama 7k ya bulursunuz aoc ları haberiniz olsun

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer

hocam o dediğiniz ürünün linki varmı

Salihayaz

80+ Bronze
Ben senin yerinde olsam IPS Alırım Suan Asus VG27Q3A Modelini kullanıyorum gayet memnunum 180 hz 1 ms gtg tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Akif
Top Bottom