10k daha eklesen oledler alırsın zor değilse 30-35k arası oledleri önerebilirim çünkü fark dehşet fazlaMerhaba 2k veya 4k monitör önerisi. 2k da yüksek hzlı almak mi yoksa 4k da düşük hz mi almalıyım. 4k da düşük hz param yetiyor.
Paranızı biriktirmenizi öneririm acil değilse fark çok fazla dediğim gibi o fiyata kaliteli ipsler var giriş seviyesi oledlerdan daha iyi oluyor fakat orta ve son seviye oledler arasında çok fark var ki kendim kullanıyorum monitörüm 35 bin lira ikinci monitörümde xl2546k tn monitör ve aralarındaki fark muazzam ips te kullandım muazzam dediğim gibi her şey çok canlı gözüküyor 4k da ve 240 hz de 2k oynayabiliyorum bu yüzden demek istedimşuan için bütçe olarak o kadar çıkamam maalesef
Şuanlık müsait değilim buraya önersem yalandan olur yarın zamanım olunca detaylı araştırırım 2-3 ayımı aldı bir oled monitör almak bu yüzdenoled olarak öneriniz nedir peki notumu alım beklim biraz
4k 160hz 1080p 320hz dual mode monitörMerhaba 2k veya 4k monitör önerisi. 2k da yüksek hzlı almak mi yoksa 4k da düşük hz mi almalıyım. 4k da düşük hz param yetiyor.
3080 ti bile 4k ya zorlanıyor kral sınırdayım yani sistemi satıp seneye 70 ti dizmek vs lazımRTX 3070 kullandığını görüyorum 4K çok ağır gelicektir.
oled olarak öneriniz nedir peki notumu alım beklim biraz