muhtar abi 2
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
2knın üstüne çok çıkmayınız bütçe aşağı doğru esnemeye baya meyilli 
wraith den bak çok model var atk a9 önerebilirim aralarından2knın üstüne çok çıkmayınız bütçe aşağı doğru esnemeye baya meyilli![]()
a9 pro çok öneriliyor ama o da çok pahalı yawraith den bak çok model var atk a9 önerebilirim aralarından
a9 pro ya bütçe çıkmıyosa a9 plus al çok bi farkları yok sadece 8k yerine 1k bağlantı sunuyo. işlemcin çok iyi değilse zaten 8k senin için iyi değila9 pro çok öneriliyor ama o da çok pahalı ya
a9 pro ya bütçe çıkmıyosa a9 plus al çok bi farkları yok sadece 8k yerine 1k bağlantı sunuyo. işlemcin çok iyi değilse zaten 8k senin için iyi değil
ekstra 900 1k veremiyosa ne diyeyim hocam. bunun sonu gelmez az daha çıksa w1 önericem az daha az daha gider böyle adamın bütçesine göre öneride bulundumA9 Pro'da daha iyi bir MCU, optik switch ve daha iyi bir iç shell var. Hem A9 Plus'ın fiyatı şuan saçma.
palm tutuş şekli boyutu ise dünyanın en ortalama boyutlu eli 18cm 19 cm uzunluktaMouse tutuş şeklin ve el boyutun nedir?
meyergaming.com
ya o para çıkar çıkmasına da gerek yok bi fareye o kadar para vermeye bence 4 yıldır https://www.vatanbilgisayar.com/hp-omen-400-gaming-mouse.html şununla geçiniyorum zatenekstra 900 1k veremiyosa ne diyeyim hocam. bunun sonu gelmez az daha çıksa w1 önericem az daha az daha gider böyle adamın bütçesine göre öneride bulundum
wraith w1 bak derim. kutudan 2 batarya çıkıyo 250mah ve 600mah. sökmek için tornavidasına kadar çıkıyo farklı skatezler çıkıyo switchler değişebiliyo uzun ömürlü ve kaliteli memnunum. hem ekranlı dongel da güzelya o para çıkar çıkmasına da gerek yok bi fareye o kadar para vermeye bence 4 yıldır https://www.vatanbilgisayar.com/hp-omen-400-gaming-mouse.html şununla geçiniyorum zaten
king hayırlı olsun da gerek yok diyorum yawraith w1 bak derim. kutudan 2 batarya çıkıyo 250mah ve 600mah. sökmek için tornavidasına kadar çıkıyo farklı skatezler çıkıyo switchler değişebiliyo uzun ömürlü ve kaliteli memnunum. hem ekranlı dongel da güzel
atk düz ya da plus modelini alacağımATK A9 Plus veya Darmoshark M3 V2.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihinden itibaren stoğa eklenen "ATK A9 Plus" modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Wraith üzerinde Mirliva, Meyer Gaming üzerinde ise KEYMO koduyla küçük bir indirim de alabilirsiniz.